Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

ΚΚΕ για επίσκεψη Μητσοτάκη στο Περιστέρι: Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;

«Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι; Αυτή η φράση μας έρχεται στο μυαλό για την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο Περιστέρι»,..

«Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι; Αυτή η φράση μας έρχεται στο μυαλό για την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο Περιστέρι», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της, η Τομεακή Οργάνωση Νοτιοδυτικών Συνοικιών – Περιστερίου του ΚΚΕ.

Όπως αναφέρει, «αφού γέμισε “ασφυκτικά” μια καφετέρια με υποψήφιους βουλευτές, τοπικούς “παράγοντες” και στελέχη της “ανεξάρτητης” διοίκησης Παχατουρίδη, ανακοίνωσε ανάμεσα σε άλλα γλυκανάλατα αστειάκια για τις εκλογές, ότι θα είναι υποψήφιος στην Δυτική Αθήνα.

Δεν σταμάτησε όμως δυστυχώς μόνο εκεί… Ήρθε με “θράσος” να πει στο λαό της Δυτικής Αθήνας ότι πρώτο μέλημά του είναι η υγεία…

Την φροντίδα και αυτής της κυβέρνησης για την υγεία, την έχει βιώσει στο πετσί του ο λαός της Δυτικής Αθήνας, διαχρονικά. Ξεκινώντας από το κλείσιμο νοσοκομείων όπως το Λοιμωδών, την άθλια εικόνα των εκατοντάδων ράντζων στο Αττικόν, την εγκατάλειψη των ΨΝΑ, την απαξίωση όλων των Κέντρων Υγείας που πλέον υπολειτουργούν με τεράστιες ελλείψεις».

«Για παράδειγμα λίγα μέτρα μακριά από την φιέστα του πρωθυπουργού, υπάρχει το Κέντρο Υγείας Περιστερίου όπου παραμένει μήνες χωρίς θέρμανση, και απαρτίζεται από το 1/3 των γιατρών που είχε κάποτε. Ενώ δίπλα ανοίγουν σαν τα μανιτάρια τα ιδιωτικά εξεταστικά κέντρα, λόγω της αδυναμίας του Κέντρου Υγείας να καλύψει ακόμη και απλές εξετάσεις αίματος.

Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά βρίσκεται το Αττικό νοσοκομείο, με τη γνωστή κατάσταση οι ασθενείς να περιμένουν ώρες να εξεταστούν όταν έχει εφημερία λόγω της υποστελέχωσης. Ενώ το νέο “μαγικό” της κυβέρνησης είναι η δήθεν εξαφάνιση των «ράντζων», με το αζημίωτο βέβαια, αφού μεταφέρει τους ασθενείς σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Περιστερίου, μοιράζοντας εκατομμύρια στους μονοπωλιακούς ομίλους που κάνουν business με την υγεία του λαού», τονίζει και προσθέτει:

«Δεν σταμάτησε εκεί όμως ο κ. Μητσοτάκης. Συνέχισε τονίζοντας ότι η υποψηφιότητα του στη Δυτική Αθήνα, συμβολίζει την στήριξη στους αδύναμους…. Αυτή τη στήριξη που είχαν και αυτά τα τέσσερα χρόνια που εκλέχτηκε βουλευτής από τη Δυτική Αθήνα.

Την γνωρίζουμε την έννοια της κυβέρνησης στους αδύναμους, ειδικά στο Περιστέρι. Με τα χιλιάδες κομμένα ρεύματα, με τους πλειστηριασμούς, με την ακρίβεια, τη φτώχεια και την ανεργία που θερίζουν σε όλες τις συνοικίες από άκρη σε άκρη όλη τη Δυτική Αθήνα.

Βέβαια να του θυμίσουμε ότι τα ….”παιδιά από το Περιστέρι… που πρέπει τα όνειρα τους να φτάνουν μέχρι τις τεχνικές σχολές για ψυκτικούς”, έχουν ζεστή καρδιά αλλά κρύο αίμα. Κριτήριο για τις εκλογές θα έχουν την εργατική τους περήφανη καταγωγή και δεν “βολεύονται με λιγότερο ουρανό”».

«Καλούμε το λαό να βγάλει τα συμπεράσματά του, παίρνοντας ως παράδειγμα την ίδια του τη ζωή. Ο λαός δεν έχει να περιμένει τίποτε από όσους παρουσιάζονται ως «σωτήρες» του, παλιούς και νέους.

Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό, με ΚΚΕ πιο δυνατό! 

Καλούμε το λαό να στηρίξει το ΚΚΕ, να ενισχύσει την δική του δύναμη. Μόνο με ισχυρό ΚΚΕ στους αγώνες, στη διεκδίκηση, σε όλες τις εκλογικές μάχες, στην 1η και στη 2η κάλπη αν προκύψει στις βουλευτικές εκλογές. Με την οργάνωση της πάλης και ισχυρό ΚΚΕ, ο λαός μπορεί να πάρει ανάσες ανακούφισης, να παρεμποδίσει αντιλαϊκά μέτρα, να καθυστερήσει τα νέα που έρχονται με όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση και αν προκύψει, να ανοίξει ο δρόμος της ανατροπής για να ζει σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες του, που απέχουν έτη φωτός από την χαμοζωή τον καταδικάζουν οι κυβερνήσεις του άδικου συστήματος της εκμετάλλευσης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά θέματα

Απόψεις