Η Αρχή για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος διαβίβασε δεκασέλιδο πόρισμά της στην Εισαγγελία Πρωτοδικών βάσει του οποίου υπάρχουν ενδείξεις τέλεσης αξιόποινων πράξεων για τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, και τουλάχιστον δυο συνεργάτες της Οργάνωσης.

Ειδικότερα από τον έλεγχο των κλιμακίων της Αρχής σε λογαριασμούς και ακίνητα, προέκυψαν ενδείξεις για τα κακουργήματα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, της υπεξαίρεσης και της απιστίας.

Ειδικότερα, το ζευγάρι φέρεται να ζούσε με χρήματα της οργάνωσης, ενώ εμφανίζονται αγορές ακινήτων, τουλάχιστον 2-3, από τον πατέρα Αντώνιο που θεωρούνται ύποπτες. Οσον αφορά στην πρεσβυτέρα η εμπλοκή της συνίσταται στο ότι αυτή ήταν διαχειρίστρια στην Οργάνωση.

Για τα άλλα πρόσωπα αυτό που εντόπισε η Αρχή, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι ποσά σε λογαριασμούς τους που δεν δικαιολογούνται.

Λόγω των παραπάνω ευρημάτων διατάχθηκε η οριστική δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων όλων των εμπλεκόμενων προσώπων η οποία μπορεί να διαρκέσει έως 18 μήνες.

Το πόρισμα θα συσχετισθεί με τη δικογραφία που έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας Ιωάννης Σεβης.