Αναστάτωση και κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στην περιοχή του Χίλτον, στο Παγκράτι, λόγω αιφνίδιας καθίζησης του οδοστρώματος στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου Β’ και Ιοφώντος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άνοιξε ξαφνικά μεγάλη τρύπα στο έδαφος, με εμβαδόν περίπου πέντε μέτρων και σημαντικό βάθος. Την ώρα της καθίζησης, η τρύπα «ρούφηξε» και μια κολόνα φωτισμού που βρισκόταν στο σημείο, δημιουργώντας πανικό σε διερχόμενους οδηγούς και πεζούς.
Η Τροχαία διέκοψε άμεσα την κυκλοφορία, στη Βασιλέως Γεωργίου Β’, από το ύψος της οδού Σπύρου Μερκούρη. Στην Ιοφώντος, από το ύψος της οδού Εργοτίμου.
Τα αρμόδια συνεργεία (Δήμος Αθηναίων, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΔΔΗΕ κ.ά.) έχουν αποκλείσει πλήρως την περιοχή, απαγορεύοντας τη διέλευση οχημάτων και πεζών, λόγω φόβου περαιτέρω υποχώρησης του εδάφους.
Κανένας τραυματισμός δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής, ενώ τεχνικοί ερευνούν τα αίτια της καθίζησης.
Πηγή: 902.gr