Πολιτική

Καλλιθέα: Αυτός μήνυσε στελέχη του ΚΚΕ επειδή τον παρουσιάζουν ως φασίστα!

Μήνυση κατά στελεχών του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης Καλλιθέας» κατέθεσε ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα», παράταξη που στηρίζουν οι ναζί της Χρυσής Αυγής.

Γιατί έκανε μήνυση ο Τρύφων Μπουγάς;  Σύμφωνα με την ανακοίνωση – καταγγελία της ΚΟΒ Καλλιθέας του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης Καλλιθέας» ένιωσε «θλίψη και στενοχώρια» γιατί παρουσιάζεται ως φασίστας!

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση περιγράφεται: 

«Πριν λίγες μέρες, ενημερωθήκαμε από τοπική ιστοσελίδα ότι η δημοτική παράταξη “Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα”, παράταξη που στηρίζεται από το φασιστικό, εγκληματικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, κατέθεσε μήνυση εναντίον στελεχών του ΚΚΕ, με τις κατηγορίες της εξύβρισης και της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα” Τρύφων Μπουγάς ένιωσε, όπως αναφέρει, “θλίψη και στεναχώρια” γιατί -όπως ισχυρίζεται- τον παρουσιάζουμε ως “φασίστα, ναζιστή και ρατσιστή”, ενώ αντίθετα ο ίδιος είναι ένα “φιλήσυχο, εργατικό και άκρως αποδοτικό σε σχέση με την εργασία του άτομο”.

Η πραγματικότητα όμως είναι ότι ο ίδιος στηρίζει και στηρίζεται ανοιχτά από τη ρατσιστική και ναζιστική Χρυσή Αυγή, ότι οι ιστοσελίδες που τον φιλοξενούν, το διαδίκτυο γενικότερα, είναι γεμάτες με φωτογραφίες του μαζί με φασίστες υπόδικους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που κατηγορούνται -ανάμεσα στα άλλα- για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τις δολοφονικές επιθέσεις κατά των κομμουνιστών και συνδικαλιστών μελών του ΠΑΜΕ, των Αιγύπτιων ψαράδων στο Πέραμα.Τα προσωπικά του social media είναι γεμάτα με φωτογραφίες του με λεζάντες όπως, “πατρίδα- θρησκεία- οικογένεια”, “όλα τα πολιτισμένα έθνη είναι αποικίες της Ελλάδας”, “από εσένα εξαρτάται να μη γίνει μειονότητα το παιδί σου στην Καλλιθέα” και άλλα τέτοια».

Με μια απλή αναζήτηση στη σελίδα www.bougas.gr και στη σελίδα του στο facebook («Τρύφων Μπουγας Ελληνική Αυγή») βρήκαμε τις παρακάτω φωτογραφίες.

Αυτός που… δεν είναι φασίστας είναι στην αγκαλιά του αρχιναζί Μιχαλολιάκου και φωτογραφίζεται χαρωπός με τον Κασιδιάρη που του κάνει και αφιέρωση. Μάλιστα, στην αφιέρωση («Στον συναγωνιστή Τρύφωνα») ο Κασιδιάρης υπογράφει με δύο κεφαλαία σίγμα. Μπορεί το μυαλό κάποιου πως τα δύο αυτά σίγμα έχουν σχέση με τα Ες Ες; Φυσικά, αφού ο Κασιδιάρης είναι ναζί και οι αποδείξεις γι’ αυτό είναι αμέτρητες.

Σε αυτή τη φωτογραφία βλέπετε με ποιον τρόπο «οραματίζεται» αυτός που… δεν είναι φασίστας την Καλλιθέα: 

Και μια ακόμα φωτογραφία: Αυτός που… δεν είναι φασίστας σε αφίσα υποψηφιότητας με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή:

Στην ανακοίνωση της ΚΟΒ Καλλιθέας του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης Καλλιθέας» τονίζεται, επίσης: 

«Οι φασίστες Χρυσαυγίτες μέσω της συγκεκριμένης μήνυσης τους, αλλά και των δημοσιεύσεων που ακολούθησαν αυτήν, προσπαθούν θρασύδειλα να στοχοποιήσουν τα στελέχη του ΚΚΕ, δημοτικούς συμβούλους και τον υποψήφιο δήμαρχο με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” Γιάννη Βακαλόπουλο, να τρομοκρατήσουν όσους συσπειρώνονται και αγωνίζονται μαζί με τους κομμουνιστές. Συνεχίζουν μ’ αυτόν τον τρόπο τη δράση που ξεκίνησαν οι πολιτικοί τους πρόγονοι δωσίλογοι και ταγματασφαλίτες.

Η διαχρονική πάλη του ΚΚΕ κατά του φασισμού συνδέεται άμεσα με την πάλη του κατά του καπιταλισμού, κατά της εξουσίας του κεφαλαίου. Κάτι που οι φασίστες Χρυσαυγίτες το γνωρίζουν πολύ καλά, αφού έχουν αποδειχτεί οι καλύτεροι υπερασπιστές της καπιταλιστικής εξουσίας, στήνοντας δουλεμπορικά γραφεία, καταθέτοντας στη βουλή σωρεία ερωτήσεων για τα συμφέροντα των εφοπλιστών. Γι’ αυτό και χύνουν το αντικομμουνιστικό τους δηλητήριο.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τις ευθύνες που έχει για τη μέχρι τώρα καθυστέρηση της δίκης της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, αλλά και γενικότερα για την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει, η οποία αξιοποιεί και το φασιστικό φόβητρο προκειμένου να εμφανίζεται ως το μικρότερο κακό.

Καταγγέλλουμε τη Δημοτική Αρχή και τον δήμαρχο Καλλιθέας που τους έστρωσε το έδαφος και ακόμα δεν έχει καταδικάσει την ενέργεια του φασιστικού μορφώματος, εναντίον συνυποψήφιού του. Κυβέρνηση, Δημοτική Αρχή και δήμαρχος, έδωσαν τη δυνατότητα στους φασίστες Χρυσαυγίτες να συνεχίζουν να το παίζουν φιλήσυχοι και φιλάνθρωποι, τη στιγμή που τέσσερις φορές τον τελευταίο χρόνο έχουν φέρει τα τάγματα εφόδου στην περιοχή της Καλλιθέας.

Καλούμε το λαό της Καλλιθέας να απομονώσει και να καταδικάσει τις ενέργειες των φασιστοειδών. Το ΚΚΕ στην εκατοντάχρονη ιστορία του δημιούργησε ισχυρούς και ακατάλυτους δεσμούς με το λαό της Καλλιθέας. Δεσμούς που δεν μπορεί κανένα χρυσαυγίτικο, φασιστικό χέρι να διαγράψει ή να κλονίσει. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία, το λαό της Καλλιθέας συνολικά, όσους νιώθουν προοδευτικοί και δεν ανέχονται τη δράση των φασιστών, να καταδικάσουν τις φασιστικές ενέργειες που προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στη δράση του ΚΚΕ και της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στην Καλλιθέα».Να απαντήσουν αποφασιστικά, μαχητικά, στις επόμενες εκλογές να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης” σε δήμο και περιφέρεια και το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές».

 

(Επισκέψεις: 2.538 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend