Συνεχίζει να καίει επί 16 ώρες η πυρκαγιά σε εργοστάσιο στο Αιγάλεω ενώ σε διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της οδού Ορφέως στο Αιγάλεω, προχώρησε από το πρωί η Τροχαία.
Αν και η πυρκαγιά δεν έχει την δυναμική που είχε χθες και έχουν μειωθεί σημαντικά οι πυροσβεστικές δυνάμεις, από το πρωί της Τετάρτης καταγράφηκε αναζωπύρωση στην αποθήκη, με αποτέλεσμα να συνεχιστούν οι προσπάθειες των πυροσβεστών για τον περιορισμό των εστιών και την αποτροπή επέκτασης της φωτιάς.
Η ατμόσφαιρα στην ευρύτερη περιοχή παραμένει αποπνικτική λόγω της καύσης πλαστικών υλικών, με τις Αρχές να συνιστούν στους κατοίκους, ιδιαίτερα σε ηλικιωμένους και άτομα με αναπνευστικά προβλήματα, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να διατηρούν κλειστά τα παράθυρα των κατοικιών τους.
Λόγω της αναζωπύρωσης και των συνεχιζόμενων επιχειρήσεων κατάσβεσης, η Τροχαία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ορφέως, από το ύψος της οδού Αγίας Άννης, στο ρεύμα προς τη Λεωφόρο Κηφισού, στην περιοχή του Αιγάλεω.
Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, ενώ προανάκριση διενεργείται από τους αρμόδιους ανακριτικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Σώματος.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν ακόμα 15 πυροσβέστες με 5 υδροφόρα οχήματα.