Πολιτική

Και τώρα, ξεφτίλες;

Ο «λογοκριτής» Πελετίδης δεν έχει πια «λογοκριτίτιδα» και η συναυλία του συγκροτήματος Rotting Christ θα γίνει την «Αίγλη» την Κυριακή 19 Μαϊου! 

Δεν πέρασε και μεγάλο διάστημα από τότε που με συκοφαντικό τρόπο διάφοροι πρόθυμοι επιδίωξαν να μιλήσουν για «λογοκρισία» του δημάρχου Πάτρας, Κώστα Πελετίδη, με αφορμή τη συναυλία του συγκροτήματος Rotting Christ στην «Αίγλη». 

Τότε, ο «Ημεροδρόμος», με τίτλο Έγγραφο απάντηση στους συκοφάντες του Πελετίδη και τους… τροβαδούρους τους, δημοσίευσε τα στοιχεία που αποδείκνυαν πως, εκείνοι που προσπαθούσαν να κάνουν τους… ηλεκτρολόγους και να αμφισβητήσουν το τεχνικό πρόβλημα που υπήρχε, λειτούργησαν σαν κοινοί συκοφάντες.  

Σας έχουμε νέα για το θέμα: Ο «λογοκριτής» Πελετίδης δεν έχει πια «λογοκριτίτιδα» και η συναυλία του συγκροτήματος Rotting Christ θα γίνει στον ίδιο χώρο, στην «Αίγλη», την Κυριακή 19 Μαϊου! 

Αλήθεια, τι έχουν να πούνε τώρα όλοι εκείνοι που έσπευσαν να υιοθετήσουν και να αναπαράγουν τη λάσπη πως ο δήμαρχος …υπέκυψε στις πιέσεις ακροδεξιών κύκλων και της εκκλησίας; 

Τι έχουν πούνε τώρα οι «ανησυχούντες» και «υπερ- ελεύθεροι»; Τι έχει να πει, για παράδειγμα, ο τραγουδιστής και μουσικός, κύριος Αγγελάκας; Τι έχει να πει, για παράδειγμα, ο κύριος Ηλιόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα; Τι έχουν να πούνε οι δημοσιογράφοι, αρθρογράφοι και δημοσιολόγοι που βρήκαν την ευκαιρία να μιλήσουν για «λογοκρισία» από τον Πελετίδη;

Και για να μην ξεχάσουμε κανέναν (απ’ όλους εκείνους που τότε «βγήκαν στα κάγκελα» και με ευκολία μίλαγαν για «λογοκριτές» και ψεύτικες δικαιολογίες από τον δήμο Πάτρας) θα το θέσουμε και πιο απλά: 

Και τώρα, ξεφτίλες;

(Επισκέψεις: 6.154 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend