Απόψεις

Υιοθεσίες… αθλητών

Με βάση το ρεπορτάζ, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ( ΕΟΕ ) έχει θέσει σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα με την ονομασία «Υιοθέτησε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο», το οποίο, απευθύνεται σε χορηγούς,, προκειμένου να στηρίξουν αθλητές και αθλήτριες στην προετοιμασία τους, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων στη Βραζιλία.

Τα αποτελέσματα του προγράμματος, θα ανακοινωθούν σε εκδήλωση, στις 3 Νοεμβρίου στην έδρα της ΕΟΕ.

Αυτά από το ρεπορτάζ. Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι περίπου 20 οι εταιρίες, οι τράπεζες, και άλλοι φορείς, που θα ενισχύσουν τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες, κατόπιν υποδείξεως των Ομοσπονδιών, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Οι όποιες ενισχύσεις, λέγεται ότι θα δοθούν απευθείας στους αθλητές και αθλήτριες. Και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί, λόγω της κρίσης, το κράτος δεν έχει χρήματα να καλύψει την προετοιμασία των αθλητών μας. Αποτέλεσμα, να εναποθέτει τις ευθύνες του στους… ιδιώτες.

Σημειώστε ότι αυτοί προς τους οποίους απευθύνεται η ΕΟΕ για οικονομική βοήθεια, κρατάνε στα χέρια τους όλο τον πλούτο της χώρας. Μάλιστα, ορισμένοι απ΄ αυτούς, ζητάνε με επιμονή να χρηματοδοτηθούν, με τα δικά μας λεφτά, για να «σώσουν» τις ποδοσφαιρικές τους επιχειρήσεις. Όπως ο κ. Μελισσανίδης με τα 20 εκατομμύρια και ο κύριος Αλαφούζος με τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Δηλαδή από τη μια βγαίνεις, ως κράτος, και ζητιανεύεις απ΄ όλους αυτούς τους μεγαλοσχήμονες λεφτά για την προετοιμασία των αθλητών και από την άλλη τους τα δίνεις διπλά και τριπλά.

Κατόπιν αυτών, ο Πρόεδρος της ΕΟΕ κ. Καπράλος, αναμένεται να μας ανακοινώσει, στις 3 του Νοέμβρη, ότι , μετά από μεγάλες προσπάθειες τα χρήματα βρέθηκαν, η «ζητιανιά» πήγε καλά!

(Visited 1 times, 1 visits today)
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend