Κοινωνία

Ικαρία: Ναζιστική βεβήλωση μνημείου του ΚΚΕ

Τους «θρασύδειλους νεοναζί της Χρυσής Αυγής και τους υποστηρικτές τους» που βεβήλωσαν το μνημείο του ΚΚΕ στο Μουντέ Ραχών καταγγέλλει η ΤE Ικαρίας – Φούρνων του ΚKE. Γνωστοποιεί πως το μνημείο όχι μόνο θα αποκατασταθεί αλλά θα διαμορφωθεί και ο περιβάλλον χώρος, παράλληλα με την δημιουργία δυο ακόμη μνημείων στην Ικαρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΤE Ικαρίας – Φούρνων του ΚΚΕ καταγγέλλει τους θρασύδειλους νεοναζί της Χρυσής Αυγής και τους υποστηρικτές τους, που πριν λίγα βράδια, βεβήλωσαν για μια ακόμα φορά το Μνημείο που έχει στηθεί κοντά στο μοναστήρι του Μουντέ Ραχών, με τη φροντίδα των κομμουνιστών της Ικαρίας, ως φόρος τιμής στους Αλύγιστους της Ταξικής Πάλης.

Ενοχλούνται οι φασίστες… Τρέμουν οι θρασύδειλοι νεοναζί… Χάνουν τον ύπνο τους οι ιδεολογικοί απόγονοι των μπουραντάδων, των χιτών, των ταγματασφαλιτών και των γερμανοτσολιάδων… Κρυμμένοι στο σκοτάδι της νύχτας καταφεύγουν σε πράξεις θρασύδειλες, μακριά από τα βλέμματα του λαού γιατί δεν μπορούν να τον αντικρίσουν στα μάτια.

Το εργατικό κίνημα όμως είναι εδώ… Οι κομμουνιστές είναι εδώ. Τιμούν την ιστορία του, τιμούν τις νίκες και τα επιτεύγματά του. Τιμούν τους αλύγιστους ήρωες της ταξικής πάλης. Γιατί η ταξική πάλη δεν άρχισε πατώντας κουμπιά για να σβήσει πατώντας κουμπιά… Οι αγώνες συνεχίζονται, κάθε φορά με άλλη μορφή, πάντα ανυποχώρητα ως την τελική νίκη.

Το ΚΚΕ είναι εδώ. Στις παραμονές του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυσή του, συνεχίζει να δίνει ταξικούς αγώνες για την οργάνωση της πάλης του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, για την Κοινωνική Συμμαχία, για τη Λαϊκή Εξουσία, για το Σοσιαλισμό – Κομμουνισμό. Φέτος γιορτάζονται τα 100 χρόνια από τη νίκη της Οχτωβριανής Επανάστασης. 100 Χρόνια από την ίδρυση του πρώτου εργατικού κράτους στην ιστορία της ανθρωπότητας.

«Εμείς αρχίσαμε… Ο πάγος έσπασε… Ο δρόμος χαράχτηκε…»

Το φάντασμα του κομμουνισμού, θα στοιχειώνει για καιρό ακόμα τα αφεντικά των μαντρόσκυλων… Και μέχρι τότε τα θρασύδειλα ανθρωπάκια, της Χρυσής Αυγής θα κυκλοφορούν μόνο νύχτα, για να μαγαρίζουν με τα εμετικά τους συνθήματα, να κυνηγούν αδύναμους πρόσφυγες και μετανάστες, να σκάβουν λαγούμια στα θεμέλια της κοινωνίας, να σκορπούν αυτό που διαθέτουν άφθονο: Το μίσος τους προς οτιδήποτε ηρωικό και ωραίο έχει να επιδείξει ο σύγχρονος άνθρωπος.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, κάθε δημοκράτη, να οργανωθεί στα συνδικάτα του, να παλέψει ενάντια στην επίθεση του μεγάλου κεφαλαίου και των πολιτικών εκπροσώπων του. Να απομονώσει πολιτικά και κοινωνικά τους εγκληματίες ναζιστές της Χρυσής Αυγής, τα μαντρόσκυλα της άρχουσας τάξης, τα τσιράκια του συστήματος.

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

Το μνημείο όχι μόνο θα αποκατασταθεί αλλά διαμορφωθεί και ο περιβάλλον χώρος… παράλληλα με την δημιουργία δυο ακόμη μνημείων στην Ικαρία».

Πηγή: 902.gr 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend