Κοινωνία

Οι «Αντετοκούνμπο», οι ναζί και κάτι… πλούσιες καμήλες

   Συγκεκριμένοι τύποι πήγαν στο γηπεδάκι στα Σεπόλια, όπου υπάρχει γκράφιτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο, και το λέρωσαν με σύμβολα της Χρυσής Αυγής. Παρακάτω δείτε τέσσερις από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το lubentv.

  Με την κίνηση αυτή προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν όσα εξελίσσονται με την παρουσία του Αντετοκούνμπο στην εθνική ομάδα μπάσκετ. Βρήκαν ευκαιρία, λοιπόν, να μας υπενθυμίσουν – πάνω στο γκράφιτι στα Σεπόλια – τον ρατσισμό και τον ναζισμό τους.

  Πρόκειται για πράξεις στο ίδιο «πνεύμα» με παλιότερες δηλώσεις του αρχιναζί Μιχαλολιάκου για τον Αντετοκούνμπο: 

«…και στο ζωολογικό κήπο άμα δώσετε σε έναν χιμπατζή μια μπανάνα και μια σημαία θα τη σηκώσει» (παρακάτω στο πρώτο βίντεο).

  Στην ίδια συνέντευξη ο Μιχαλολιάκος ισχυρίστηκε πως 

«ο θεός τον χώρισε τον κόσμο (…) ο θεούλης ο καλός έφτιαξε αυτά τα πράγματα…» (παρακάτω στο πρώτο βίντεο).

  Σε άλλες δηλώσεις του για τον Αντετοκούνμπο ο αρχιναζί υποστήριξε ότι

«φαίνεται πως ο θεός είναι Έλληνας, γιατί στο τρίτο παιχνίδι που έπαιξε χάσαμε και δεν έβαλε ούτε έναν πόντο» (παρακάτω στο δεύτερο βίντεο).

   Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε καθόλου με το (αδιαμφισβήτητο) ταλέντο του Αντετοκούνμπο στο μπάσκετ. Το πρόβλημα των χρυσαυγιτών δεν είναι «προσωπικά» με τον Αντετοκούνμπο. Αυτό που τους ενοχλεί ιδιαιτέρως στην περίπτωση του είναι πως έχει αναγνωριστεί για το ταλέντο του και ως Έλληνας. Για τους χρυσαυγίτες ένας μαύρος δεν μπορεί να είναι Έλληνας.

  Οι χρυσαυγίτες εχουν τη ναζιστική (άρα και απάνθρωπη) αντίληψη διαχωρισμού των ανθρώπων σε ανώτερους και κατώτερους. Τόσο «απλά».

  Οι χρυσαυγίτες έχουν πρόβλημα με όλους τους «Αντετοκούνμπο», είτε είναι ταλαντούχοι ή αναγνωρισμένοι σε οτιδήποτε, είτε όχι.

  Έχουν πρόβλημα με τους μαύρους «Αντετοκούνμπο». Έχουν πρόβλημα με όλους τους μαύρους και μελαμψούς πρόσφυγες και μετανάστες «Αντετοκούνμπο».

 Έχουν πρόβλημα και με τους λευκούς «Αντετοκούνμπο» που θεωρούν πως οι άνθρωποι δεν χωρίζονται σε κατηγορίες.

   Γιατί; Γιατί οι χρυσαυγίτες είναι ναζί.

   Ξέρετε με ποιους δεν έχουν πρόβλημα; Με εκείνους που δεν είναι «Αντετοκούνμπο», είτε μαύροι, είτε άσπροι, αλλά έχουν χρήμα, αρκετό χρήμα.

   Ας μην πάμε στην ιστορία των ναζί και τη στενή σχέση που είχαν και έχουν με το κεφάλαιο κάθε «χρώματος». Ας θυμηθούμε μόνο ορισμένα παραδείγματα «ευαισθησίας» των χρυσαυγιτών για το κεφάλαιο, ιδιαίτερα το εφοπλιστικό (διαβάστε εδώ κι εδώ), αλλά κι ένα αξιοσημείωτο πρόσφατο και αποκαλυπτικό παράδειγμα:  

   Οι ναζί της Χρυσής Αυγής τίμησαν φέτος την «επέτειο» τους για τη δικτατορία της 4ης Αυγούστου και τον αγαπημένο τους δικτάτορα Μεταξά, καταψηφίζοντας την τροπολογία του ΚΚΕ για τα δεδουλευμέναΔεν υπερασπίστηκαν «μόνο τους Έλληνες εργαζόμενους» ούτε για τα μάτια του κόσμου. Ήταν η ώρα των διαπιστευτηρίων για τα τσιράκια του κεφαλαίου

Οι ναζί και τα «ξένα» ζώα 

Τα παραπάνω αφορούν τις σχέσεις των ναζί χρυσαυγιτών με τους ανθρώπους. Ας δούμε τώρα και τη σχέση τους με τα ζώα. 

Αλήθεια, είδατε  να ενοχλούνται καθόλου οι ναζί με τις… πλούσιες καμήλες που έφεραν «ξένοι» στη Μύκονο για το γνωστό χλιδάτο πάρτι στο Νammos;

Όχι, βέβαια…

Σε τέτοιες περιπτώσεις οι χρυσαυγίτες ναζί δεν έχουν αγωνία για την… αλλοίωση του «χρώματος» του ελληνικού πολιτισμού…  Σε τέτοιες περιπτώσεις οι (μαύροι, μελαμψοί, άσπροι) «ξένοι» είναι «καλοί» και αναβαθμίζουν το αρχαίο πνεύμα το αθάνατο!

Για να τα λέμε τα πράγματα όπως είναι: Με τα «ξένα» ζώα πάμπλουτων ιδιοκτητών (ανεξαρτήτως χρώματος στο δέρμα) δεν έχουν πρόβλημα.

  Εάν, βέβαια, κανένας μετανάστης ή πρόσφυγας κυκλοφορούσε στην Αθήνα με το σκύλο του – και τον πετύχαιναν οι ναζί – θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.  Μπορείτε να φανταστείτε τη συμπεριφορά και στον άνθρωπο και στον σκύλο του.  

  Αν είχε, δε, και κανένα «ξένο» ζώο από τον τόπο του, τότε θα αρχίζανε τα «ουγκ» και θα προσπαθούσαν να τα ακούσουμε όλοι. Για φανταστείτε να έβρισκε ένας μετανάστης έναν τρόπο (δύσκολο για πολλούς λόγους, αλλά ας το φανταστούμε) να έφερνε μια καμήλα σε μια γειτονιά της Αθήνας και να την έκανε βόλτα. Πόσα χρυσαυγίτικα «ουγκ» θα ακούγαμε, πόσους λόγους μίσους για την «αλλοίωση του ελληνικού πολιτισμού από τους βαρβάρους» (οι βάρβαροι για χρυσαυγίτες είναι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες); 

  Γιατί συμβαίνουν όλα τα παραπάνω; Γιατί άλλο άνθρωπος και άλλο ναζί. – 

Υ.Γ: Απολαύστε το δεύτερο βίντεο που είχε δημοσιεύσει το JailGoldenDawn: Ο Αντετοκούνμπο  …καρφώνει στα μούτρα του αρχιναζί Μιχαλολιάκου

Το «έργο» των χρυσαυγιτών στο γκράφιτι στα Σεπόλια 

Ο Μιχαλολιάκος περί χιμπατζήδων 

Ο Αντετοκούνμπο …καρφώνει στα μούτρα του αρχιναζί

(Επισκέψεις: 201 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend