Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Δημήτριος Χούπης δέχθηκε, σήμερα,ένα τηλεφώνημα διόλου τυχαίο. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων του Ισραήλ, αντιστράτηγος Herzi Halevi.
Δηλαδή, ο αρχηγός του στρατού εκείνου του κράτους που μακελεύει, σφάζει, εξοντώνει τον Παλαιστινιακό λαό.
Θα μπορούσε κανείς να πει ότι το τηλεφώνημα ήταν εθιμοτυπικό… Αλλά, όταν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, δηλαδή αυτός που εκπροσωπεί το στρατιωτικό σκέλος του ελληνικού κράτους καλεί τον αρχηγό – μακελάρη του ισραηλινού στρατού και μάλιστα το “ταχύτερο δυνατό” τότε η εθιμοτυπία έχει πάει … περίπατο.
Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ η πρόσκληση ήταν για πραγματοποίηση “επίσημης” επίσκεψης.
Με άλλα λόγια η κυβέρνηση, δια του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, είναι πρόθυμη να φιλοξενήσει επισήμως τον επιτελάρχη και στρατιωτικό νου του αδιανόητου εγκλήματος που συμβαίνει επί 4 μήνες στη Γάζα.
Είναι η ίδια κυβέρνηση της οποίας ο “άριστος” αρχηγός, Κ. Μητσοτάκης έσπευσε να επισκευθεί τον αρχιμακελάρη Νετανιάχου αποκαλώντας τον “αγαπητές Μπίμπι”, την ώρα που ο λαός της Γάζας εξοντωνόταν μαζικά.
Είναι η ίδια κυβέρνηση που διαρκώς συνεχίζει την αναβάθμιση της στρατιωτικής συνεργασίας με το κράτος-δολοφόνο και δίνει άδεια για στρατιωτικές ασκήσεις ώστε να μπορούν οι δολοφόνοι να δολοφονούν αποτελεσματικότερα.
Είναι η ίδια κυβέρνηση που ρίχνει τον ελληνικό λαό μέσα στο καζάνι του πολέμου χωρίς να υπολογίζει ουδεμία συνέπεια μπροστά στην εξυπηρέτηση των αμερικανονατοϊκών “φίλων” της.
Αναρωτιόμαστε, λοιπόν, η ελληνική κυβέρνηση εκτός από τον πολιτικό εντολοδόχο της σφαγής των Παλαιστίνιων, σκοπεύει να “αγκαλιάσει” και τον στρατιωτικό εκτελεστή;
Και όταν σφίγγεις δύο φορές το χέρι του κτήνους… τελικά τι είσαι;