Κοινωνία

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Η κόρη είχε μηνύσει τον πατέρα της για ενδοοικογενειακή βία

Είχε πάει στην Αστυνομία και της είπαν να κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Τα ασφαλιστικά μέτρα όμως χρειάζονταν χρήματα και δεν υπήρχαν...

Συνεχώς νέες πληροφορίες και αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη γυναικοκτονία της Νεκταρίας από τον εν διαστάσει σύζυγό της, στην Ιεράπετρα. Φίλη της άτυχης γυναίκας, αποκάλυψε ότι η κόρη του ζευγαριού είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του πατέρα της για ενδοοικογενειακή βία, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της οικογένειάς της, Απόστολος Λύτρας.

Μιλώντας στην εκπομπή Tlive και ερωτηθείσα εάν ο γυναικοκτόνος ήταν βίαιος με την Νεκταρία, η φίλη της απάντησε: «Και με τα παιδιά». Στη συνέχεια είπε ότι ο δράστης «είχε ασκήσει βία» και στην κόρη. «Την είχε πιάσει από το στήθος και την είχε πετάξει στον τοίχο», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «αν ο άνθρωπος είναι βίαιος και υπάρχει ενδοοικογενειακή βία, μέσα στο σπίτι… Είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα (η κόρη). Το τέρας… δεν είναι πατέρας, τα παιδιά φοβούνται ακόμα…».

Αναφερόμενη στο θύμα, η φίλη της είπε πως «είχε πάει στην Αστυνομία και της είχαν πει ότι πρέπει να κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Όμως τα ασφαλιστικά μέτρα χρειάζονταν χρήματα και δεν υπήρχαν, προφανώς. Αλλά δεν είχε αναφέρει κάτι, γιατί ήταν πολύ περήφανη γυναίκα».

Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της 48χρονης

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας. Όπως εξήγησε, η 48χρονη «δεν είχε υποβάλει μήνυση, διότι δεν ήθελε, συνεπώς δεν είχε γίνει καταγραφή του περιστατικού, ότι δηλαδή είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα. Από τις πληροφορίες που έχω από την μεγάλη κόρη, είναι ότι το προηγούμενο βράδυ, ο πατέρας στην ουσία φώναξε τα παιδιά και -θα σας το μεταφέρω όπως μου το είπε- «σαν να ήθελε να μας χαιρετίσει». Σαν να ήξερε ότι την επόμενη ημέρα κάτι θα συμβεί».

Ο Απόστολος Λύτρας τόνισε ότι η 48χρονη είχε σχέση με κάποιον άλλον άνδρα τους τελευταίους μήνες, κάτι που γνώριζαν τόσο ο πρώην σύζυγός της όσο και τα παιδιά τους. «Και η διαφωνία ήταν ότι του ζητούσε επίμονα να φύγει από το σπίτι, αυτός δεν έφευγε και τους τελευταίους έξι μήνες αναγκάστηκε να φύγει η μητέρα να φύγει από το σπίτι. Όλη την ημέρα φρόντιζε τα παιδιά και όταν επέστρεφε ο σύζυγος, αναγκαζόταν να φύγει… Τον συντηρούσε για πάρα πολλά χρόνια, 20 χρόνια, όπως γνωρίζω από τα παιδιά», είπε ο δικηγόρος.

Αναφερόμενος στην κόρη του θύματος, τόνισε ότι είχε κάνει μήνυση στον πατέρα της «γιατί την είχε χτυπήσει πολύ άσχημα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της. Την μεγάλη κόρη και ένα από τα παιδιά, πολύ συχνά τα χτυπούσε ο πατέρας και ήταν ένας από τους λόγους που το ζευγάρι τσακωνόταν συνέχεια». 

(Επισκέψεις: 171 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend