Πολιτική

«Γίνονται επαναπροωθήσεις» παραδέχτηκε ο Βορίδης

Την πραγματοποίηση επαναπροωθήσεων προσφύγων στο Αιγαίο παραδέχτηκε ο υπουργός εσωτερικών Μάκης Βορίδης σε συνέντευξή που παραχώρησε στο iEidiseis

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Βορίδης δήλωσε πως «τα νησιά σχεδόν άδειασαν από τους παράνομους μετανάστες, οι ροές σχεδόν μηδενίστηκαν, γίνονται επαναπροωθήσεις, η βία της άκρας αριστεράς έχει αντιμετωπιστεί σε μεγάλο βαθμό, αν και πρέπει να γίνουν περισσότερα, η φορολογία μειώθηκε και θα μειωθεί κι άλλο, ιδιωτικές επενδύσεις προσελκύονται, ο ποινικός κώδικας αυστηροποιήθηκε, η Τουρκική επιθετικότητα αντιμετωπίστηκε, η αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία υπεγράφη, η εταιρική σχέση με τις ΗΠΑ διευρύνθηκε».

Τα παραπάνω όλα τα είπε.. χαλαρά, λες και δεν συμβαίνει τίποτα, αναπαράγοντας και την άθλια θεωρία των δύο άκρων αλλά και τη βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης και στο μεταναστευτικό-προσφυγικό.

«Η ακροδεξιά αποτελεί κίνδυνο για τη Νέα Δημοκρατία; Μπορεί να ενοποιηθεί ο χώρος πέραν του Βελόπουλου ή να μπει πχ στη Βουλή το κόμμα Κρανιδιώτη-Τζήμερου;» ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου με τον Βορίδη να απαντά: «Με ρωτάτε αν υπάρχει χώρος για ένα κόμμα δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας: τα κόμματα δεν δημιουργούνται μόνο από την πολιτική βούληση των ιδρυτών τους. Πρέπει να βρίσκουν κοινωνική αντιστοίχιση, πρέπει να εκφράζουν αιτήματα λαϊκά».

(Επισκέψεις: 303 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend