Πολιτική

«Γαλλικά», σπρωξιές και… ωραίοι διάλογοι στην Προανακριτική

Σήμερα, στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, στην αίθουσα της Γερουσίας, όπου καταθέτει για δεύτερη μέρα ως μάρτυρας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, είχαμε «γαλλικά», σπρωξίματα κι άλλες «ομορφιές». 

Οι κοινοβουλευτικοί θεσμοί για δεύτερη μέρα στα… καλύτερα τους. Διαβάστε εδώ τις χθεσινές «ομορφιές»: Η κοινοβουλευτική «ρόμπα» των βουλευτών της ΝΔ (με λίγο ΚΙΝΑΛ)

Το επεισόδιο σήμερα ξεκίνησε όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, έκανε ερωτήσεις στον Π. Πολάκη. Ο διάλογος Κυρανάκη – Πολάκη, σύμφωνα με πληροφορίες:  

Κυρανάκης: Γιατί ο Τσιπρας επέλεξε για υπουργό τον Παπαγγελόπουλο;
Πολάκης: Είναι δικαίωμα του πρωθυπουργού να επιλέγει τους υπουργούς σύμφωνα με την κρίση του.
Κυρανάκης: Δεν σε ενοχλεί που έκανε έναν δεξιό υπουργό Δικαιοσύνης;
Πολάκης: Εσένα δεν σε ενοχλεί που έκανες τόσο αγώνα και ο Μητσοτάκης έκανε τελικά υπουργούς του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ; Χρυσοχοΐδη, Θεοδωρικάκο, Λίβανιο; Εσένα δεν σε ενοχλεί αυτό σαν δεξιό;
Κυρανάκης: Είσαι κότα και δεν απαντάς.
Πολάκης: Δεν θα δεχτώ άλλες ερωτήσεις απ’ αυτόν. 
 
Από εκεί και πέρα και όταν ο Π. Πολάκης αποχωρούσε, ο Κ. Κυρανάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τους αποκάλεσε «κότες», φωνάζοντας.  Σε αυτό το σημείο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Γκιόλιας, φέρεται να έσπρωξε τον Κ. Κυρανάκη.  Κατά άλλες πληροφορίες ο βουλευτής της ΝΔ δεν κινήθηκε προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έφευγε προς άλλη κατεύθυνση. 
 
Στη “συζήτηση” νωρίτερα φέρεται ο Παύλος Πολάκης να απευθύνεται στον Κ. Κυρανάκη, λέγοντας: Γιατί μου κάνεις αυτές τις ερωτήσεις, θέλεις να αποδείξεις κάτι στο κόμμα σου, επειδή σε είχαν κόψει ένα διάστημα και σου έκανε κριτική η Ντόρα;
 
Ο Κ. Κυρανάκης φέρεται να απάντησε: Όλοι οι Συριζαίοι κρύβεστε πίσω από τα φουστάνια της Μπακογιάννη!

Τελικά, τα πράγματα ηρέμησαν όταν όλοι άρχισαν να δηλώνουν πόσο τελικά… τιμούν ο ένας τον άλλον. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας φέρεται να ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του. Ο Κ. Κυρανάκης δέχθηκε τη συγγνώμη και ανακάλεσε τις εκφράσεις του, ζητώντας να πέσουν οι τόνοι. 

Τελικά, όλα κατέληξαν σε αυτό που λέμε «μια ωραία ατμόσφαιρα»…

(Επισκέψεις: 1.464 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend