Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

«Εθνικά» ξεράσματα…

Μπροστά στο θρήνο, το δράμα, το φονικό και τον άδικο χαμό, μπροστά στα αμέτρητα “γιατί” και την οργή που σου..

Μπροστά στο θρήνο, το δράμα, το φονικό και τον άδικο χαμό, μπροστά στα αμέτρητα “γιατί” και την οργή που σου πνίγει το λαιμό… “ξεχωρίζουν” εκείνα τα μετρημένα “εθνικά” ξεράσματα, εκείνα τα φασιστοειδή καθάρματα, τα γλιτσερά ανθρωποειδή, για να μας θυμίζουν ότι κάποιες “θεωρίες” αξίζουν να βρίσκονται μόνο στον απόπατο της ιστορίας. 

Σε ένα κήρυγμα μίσους, λίγες ώρες μετά το ναυάγιο στην Πύλο, με εκαντοτάδες νεκρούς και αγνοούμενους, ο επικεφαλής του κόμματος ΝΙΚΗ, Δημήτρης Νατσιός, προχώρησε σε μια ανάρτηση  ζητώντας «εκκαθαρίσεις»! Αυτός, το νεοφώτιστο διαμάντι της εθνικής μαυρίλας κάνει το ακόλουθο κήρυγμα μίσους: “Το κράτος αυτό, το ψευτορωμαίικο,καταρρέει. Καιρός να έρθει το ρωμαίικο, να κυβερνηθεί η Ελλάδα από Έλληνες. Γι αυτό το κράτος βροντοφωνάζει ο Κόντογλου: «Καθαρίστε από την πνευματική πανούκλα την δυστυχισμένη την Ελλάδα, για να μπορέσουνε να δουλέψουνε οι άξιοι δουλευταράδες. …Όλοι οι πνευματικοί σαλταδόροι έχουνε πιάσει τα πόστα.Και είναι δεμένοι μεταξύ τους, όπως είναι οι κάμπιες κολλημένες η μία πάνω στην άλλη. Μόλις τις χωρίσει κανένας ψοφάνε….Τίμια αδέρφια μου, Έλληνες καθαρογεννημένοι, ξεριζώστε αυτά τα φαρμακερά βρωμοχόρταρα.” 

Συνεχίζουμε με μία ακόμα μορφή των ρατσιστικών εμεσμάτων…

  Λέγεται Αφροδίτη Λατινοπούλου. Συστήνεται μεταξύ άλλων και ως πολιτικός και μάλιστα αρχηγός κόμματος. Σήμερα απέδειξε ότι η απανθρωπιά δεν έχει όρια… Αυτή η κυρία που βγήκε στον «αφρό» του σάπιου πολιτικού κατεστημένου με κηρύγματα περί …«προτύπων ομορφιάς», σήμερα ξέρασε τη μεγαλύτερη χυδαιότητα.  

Ως «τελείως γελοίο» χαρακτήρισε η Αφροδίτη Λατινοπούλου το γεγονός ότι κηρύχτηκε τριήμερο εθνικό πένθος για το πολύνεκρο ναυάγιο με τους πρόσφυγες στην Πύλο!

Σε ένα κρεσέντο χυδαιότητας η Λατινοπούλου χαρακτήρισε τους πρόσφυγες ως «επίδοξους εισβολείς στην Ευρώπη»! Αλλά δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό. Συγκρίνει την τεράστια ανθρώπινη τραγωδία στα νερά της Μεσογείου, με τα τα Ίμια και τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για να υποστηρίξει ότι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν κηρύχθηκε εθνικό πένθος!

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής», σε ανάρτησή της στο twitter ανέφερε:

Όταν δεν έχεις κηρύξει τριήμερο εθνικό πένθος για:
Τους ήρωες των Ιμίων. Το αεροπορικό δυστύχημα της Ήλιος.

Το πολύνεκρο ναυάγιο του Σάμινα.

Ούτε καν για τον τ. Βασιλιά κ κηρύσσεις για ναυάγιο που έγινε σε διεθνή ύδατα από επίδοξους εισβολείς στην Ευρώπη, είναι τελείως γελοίο”

Πάμε, σε έναν ακόμα “ευυπόληπτο” κύριο τους εγχώριου φασιστο – ρατσιστικού εσμού… Θάνος Τζήμερος, ο οποίος εμφανίζεται ενοχλημένος από το εθνικό πένθος και γράφει στο facebook:

“Τριήμερο ΕΘΝΙΚΟ πένθος για ένα ναυάγιο σε διεθνή ύδατα στο οποίο εμπλέκονται Αφρικανοί διακινητές και εισβολείς κυρίως από Συρία, Πακιστάν και Αίγυπτο, που είχαν βάλει (παράνομη) πλώρη για Ιταλία; Κάπου έχουμε χάσει το μέτρο, νομίζω”.

Από τούτο το εθνικιστικό παραλήρημα, δεν θα μπορούσε να λείψει και ο Κ. Μπογδάνος. Γνωστός για τις σκοταδιστικές και επικίνδυνες απόψεις του σχολιάζοντας το τριήμερο εθνικό πένθος ανέφερε: «Δεν αναγνωρίζουμε το εθνικό πένθος. Και δεν το αναγνωρίζουμε ως εθνικό, διότι πρόκειται για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα εκτός ελληνικής επικράτειας, σε διεθνή ύδατα και τα θύματα ήταν πολίτες τρίτων χωρών. Ως εκ τούτου, κάθε Έλληνας αισθάνεται οδύνη και αγανάκτηση, όμως το πένθος αυτό δεν είναι εθνικό πένθος. Εθνικό πένθος ήταν τα Τέμπη. Ο Πατριωτικός Συνασπισμός θα εξακολουθήσει το προεκλογικό του πρόγραμμα. Η συγκέντρωσή μας στο Βελλίδειο την Παρασκευή στις 19:00 θα γίνει κανονικά.»

Από ετούτη την απαρίθμηση δεν θα μπορούσε να λείπει και ο “φωστήρας” της εθνικής “μαχητικής” δημοσιογραφίας. Ιδού τί είπε τί τον απασχολούσε σήμερα το πρωί, με 79 νεκρούς και ποιός ξέρει πόσους ακόμα στα αμπάρια…. “Ένα φορτηγό πλοίο τους παρέχει νερό και στην άλλη περίπτωση τους παρέχονται τρόφιμα, τα οποία τα πετούν στη θάλασσα, διάβασα εγώ στο ρεπορτάζ. Πετάχτηκαν στη θάλασσα τροφές που έδωσε το δεύτερο φορτηγό πλοίο. Η Ελλάδα ήταν εκεί να σώσει, γιατί έχουν ειπωθεί διάφορα από διάφορους επαγγελματίες. Την ώρα που πετούσε το ελικόπτερο του λιμενικού σώματος, κάποιοι σήκωναν τα χέρια τους, ενδεχομένως κάνοντας έκκληση για βοήθεια, αυτούς όμως μετά λέει τους μετατοπίζουν οι διακινητές που είναι πάνω για να τους κρύψουν…” είπε ο σχολιαστής του ΣΚΑΪ… Τί τον απασχολούσε, δηλαδή; Αν οι ξεκληρισμένοι αυτοί άνθρωποι πετούσαν τα τρόφιμα! 

Αλήθεια, η απανθρωπιά και η κτηνωδία έχουν πάτο; 

 

Σχετικά θέματα