Κοινωνία Πολιτική

ΕΠΙΤΑΞΤΕ τις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΜΕΘ ΤΩΡΑ αλλιώς είστε εγκληματίες!

Τόσο καιρό καλείτε έναν ολόκληρο λαό να φανεί υπεύθυνος κι ο λαός αυτός στη συντριπτική του πλειοψηφία το έχει κάνει και με το παραπάνω. Ανοίξατε τον τουρισμό με τρόπο που να εξυπηρετεί τους μεγαλοξενοδόχους, δεν ενισχύσατε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τόσο ώστε να προστατευθούν εκατομμύρια εργαζόμενοι, δεν δεχτήκατε στα σχολεία να είναι 15 μαθητές ανά τάξη, χαρίσατε εκατομμύρια ευρώ σε ΜΜΕ και κλινικάρχες. Χαρακτηρίσατε ήρωες τους υγειονομικούς αλλά δεν θωρακίσατε το δημόσιο σύστημα Υγείας και τώρα η κατάσταση έχει ξεφύγει. 

Τέρμα πια στην επικίνδυνη διαχείριση που κάνετε εξυπηρετώντας, ακόμα και τώρα, την «αγορά» στην Υγεία. Μόνο τις τελευταίες τρεις μέρες έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό 125 άνθρωποι. Χθες, εσείς ανακοινώσατε ότι οι διασωληνωμένοι είναι 297.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που εσείς παραθέσατε ότι ΜΕΘ-COVID που εξυπηρετούν τις ανάγκες της Θεσσαλονίκης (συμπεριλαμβάνονται τα νοσοκομεία Χαλκιδικής, Κατερίνης και Καβάλας) είναι σήμερα 148 και από αυτές, 132 είναι κατειλημμένες και 16 κενές (ποσοστό 11%). Με βάση δηλώσεις γιατρών στη Θεσσαλονίκη έχουν γεμίσει όλες οι κλίνες των ΜΕΘ -COVID και αφαιρέθηκαν από άλλες παθήσεις εκτός Covid. Σύμφωνα με ρεπορτάζ ΜΜΕ που μόνο αντιπολίτευση δεν σας κάνουν έξω από τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης έχουν εγκατασταθεί σκηνές και λυόμενα περίπτερα και εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκατάστασης κλινικών ΜΕΘ στο Βελλίδειο Συνέδριακο Κέντρο. Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ  το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο που διαθέτει ήδη δικές του ΜΕΘ, ετοιμάζεται να μετατρέψει σε θαλάμους νοσηλείας ακόμα και τους χώρους στο υπόγειο – πυρηνικό καταφύγιο.

Διακυβεύονται ζωές ασθενών και η υγεία των ανθρώπων μιας ολόκληρης χώρας. Τέρμα, πια, με την υγεία – εμπόρευμα. Εάν η κατάσταση αυτή δεν είναι κρίσιμη, τότε ποια είναι;

ΕΠΙΤΑΞΤΕ ΤΩΡΑ τις ΜΕΘ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΠΙΤΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ. Και όταν λέμε επιτάξτε δεν εννοούμε να τους χαρίσετε κι άλλα λεφτά. Επίταξη χωρίς καμία απολύτως αποζημίωση. Αυτό σημαίνει επίταξη. Εάν δεν το κάνετε τώρα έχετε ευθύνες για τις ανθρώπινες ζωές που θα χαθούν.

Εάν δεν το κάνετε τώρα είστε εγκληματίες

(Επισκέψεις: 2.609 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend