Το Σχόλιο της Ημέρας

Έλα με τον κηδεμόνα σου…

Δεν πέρασαν και πολλές μέρες από την εξαγγελία του Αλέξη Τσίπρα, στη ΔΕΘ, για «πάγωμα» των ληξιπρόθεσμων οφειλών για χρέη στον ΟΑΕΕ και στο ΕΤΑΑ και οι εκπρόσωποι των δανειστών έβαλαν «πάγο» στον «πάγο»… Ό υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, χθες, δήλωσε πως ζήτησαν να δούνε συγκεκριμένα νούμερα, τεκμηριωμένες προτάσεις κ.ο.κ.
 
Εάν πούμε πως η εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας ρωτάει τους εκπροσώπους των δανειστών για οτιδήποτε δεν θα είναι κάτι καινούργιο. Αυτό επέλεξαν οι κύριου του τρίτου μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε κάθε υπόσχεση τους δεν μετράει καθόλου εάν δεν δώσουν την έγκριση οι δανειστές.
 
Δεν γνωρίζουμε εάν θα εγκρίνουν οι δανειστές τη συγκεκριμένη υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ, για «πάγωμα» των ληξιπρόθεσμων οφειλών για χρέη στον ΟΑΕΕ και στο ΕΤΑΑ. Πάντως, καλό είναι όταν εξαγγέλλει κάτι η κυβέρνηση να περιμένουμε και τι λέει ο κηδεμόνας της. Με λίγα λόγια, μετά από κάθε νέα υπόσχεση του κ. Τσίπρα θα πρέπει να υπάρχει η εξής απάντηση: Έλα με τον κηδεμόνα σου, Αλέξη, και θα δούμε εάν λες την αλήθεια (κάτι σπάνιο για την κυβέρνηση του κ.Τσίπρα);…

(Επισκέψεις: 29 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend