Απόψεις

Προς τι η έκπληξη;

Προχθές γράφαμε στον «Ημεροδρόμο» για την επιρροή του επαγγελματικού αθλητισμού, και ιδιαίτερα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, στην κοινωνία, την οικονομία, την πολιτική, με αφορμή τη ς δημοσίευση των στοιχείων για τον τζίρο του στοιχήματος στην παγκόσμια αγορά. Προς τι λοιπόν η έκπληξη με τα συμβαίνοντα σχετικά με τον κ. Μελισσανίδη;

Υπάρχει κανείς πατριώτης, που όσο άσχετος και αν είναι με τα του ποδοσφαίρου να μη γνωρίζει, πάνω κάτω, την ταυτότητα αυτών που έχουν τις μεγάλες ΠΑΕ; Όχι βέβαια.

Άρα, όσα ειπώθηκαν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ( ΕΕΑ ) καλά θα κάνουμε να τα θεωρήσουμε απολύτως φυσιολογικά. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να ψάξουμε τους υπεύθυνους, στις μέχρι σήμερα Κυβερνήσεις, που έδωσαν το δικαίωμα στον κάθε κ. Ψωμιάδη, Μπέο, Μελισανίδη, Μαρινάκη… να ασχολείται με τον επαγγελματικό αθλητισμό. Και βέβαια, με το δίκιο σας θα μου πείτε, «και ποιος θα ασχοληθεί, εδώ χρειάζονται εκατομμύρια, και αυτά δεν βγαίνουν με καθαρό τρόπο». Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα!

Στον καπιταλισμό είναι γνωστό, ότι τα ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ βγαίνουν μόνο με εγκληματικές πράξεις. Το παγκόσμιο επαγγελματικό Ποδόσφαιρο σε ποιών χέρια βρίσκεται; Για αυτό και δεν συμφωνώ με αυτά που είπε ο κ. Αντώνης Νταβανέλος, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για τον κ. Μελισσανίδη, ότι «είναι γνωστός Λαθρέμπορος, ότι μέσα στο εξάμηνο πήρε για δέκα χρόνια το δικαίωμα του ιπποδρομιακού στοιχήματος και το δικαίωμα να ανοίξει 15 χιλιάδες κουλοχέρηδες σε λαϊκές συνοικίες». Και τελειώνοντας, ο κ. Νταβαντέλος είπε: «Άρα συντρόφισσες και σύντροφοι δεν κάναμε αυτά που λέγαμε…»

Δηλαδή τι λέγανε, ότι θα ανατρέψουν τον Καπιταλισμό; Γιατί μόνο έτσι θα απαλλαγούμε από τον κ. Μελισσανίδη και τους λοιπούς «Κυρίους». Πώς θα γίνει αυτό, εδώ μας φέρανε τρίτο Μνημόνιο…και τι Μνημόνιο!

(Επισκέψεις: 24 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend