Κοινωνία

ΕΚ Πειραιά: Απαράδεκτο το Εξώδικο των 8 ναυτεργατικών σωματείων για την κατάργηση του καταστατικού του Εργατικού Κέντρου

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Π. ομόφωνα θεωρεί απαράδεκτη την «εξώδικη δήλωση, αναφορά και πρόσκληση» των 8 Ναυτεργατικών σωματείων με την οποία ζητούν ουσιαστικά την κατάργηση του καταστατικού του Ε.Κ.Π. όπου αφορά τη διαδικασία νομιμοποίησης των αντιπροσώπων για το επερχόμενο συνέδριο, παρόλο που ακόμη δεν έχει συνεδρίαση η επιτροπή νομιμοποίησης

Στρέφονται κατά του προέδρου του Δ.Σ. και του πρόεδρου της επιτροπής ελέγχου αντιπροσώπων, ζητούν παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας και από τον Δικηγορικό Σύλλογο να απέχει από τον διορισμό Δικαστικού Αντιπροσώπου.

Ξεκαθαρίζουμε ότι όσο αφορά τις διαδικασίες διεξαγωγής του Συνεδρίου, έχουν τηρηθεί όλα τα προβλεπόμενα από το καταστατικό κάτι που η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων τα έχει τηρήσει επακριβώς.

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Π. στηρίζει την απόφαση της επιτροπής η οποία εγκαίρως έχει στείλει εγκύκλιο προς τα σωματεία για να τακτοποιήσουν τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα. Τα εν λόγω σωματεία μέχρι στιγμής δεν έχουν παρουσιάσει τα νομιμοποιητικά έγγραφα που τους έχουν ζητηθεί.

Η Διοίκηση

(Επισκέψεις: 520 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend