Κοινωνία

Χυδαιότητες του ρατσιστή «καθηγητή» Καλέμη κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Εκφραστής της φασιστικής και ρατσιστικής σαπίλας. Ο εμφανιζόμενος σαν καθηγητής του ΕΚΠΑ, τοποθετημένος στη θέση του συμβούλου του υπουργείου Παιδείας για την εκπαίδευση προσφύγων (!!!) βρήκε τρόπο να βγει στην επιφάνεια. Πώς; Αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει σ’ ένα ρατσιστικό κρεσέντο κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Με χυδαίους χαρακτηρισμούς και εμετικές εκφράσεις, ο Κωνσταντίνος Καλέμης, εμφανιζόμενος  σαν στέλεχος και του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (με τον πρόεδρο Διονύση Κυριακόπουλο του ΕΚΔΔΑ, ωστόσο, να δηλώνει ότι “ουδέποτε δίδαξε” και “δεν είναι μέλος του παρόντος μητρώου”) …«ξέρασε» όλο τον μισανθρωπισμό του. 

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση της ιστοσελίδας Πρώτο Θέμα, σχολιάζοντας τη δήλωση του Έλληνα παίκτη του NBA ότι η «Ελλάδα είναι χώρα των λευκών, δύσκολη η ζωή κάποιου με το χρώμα του δικού μου δέρματος», ο Καλέμης προχώρησε σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα μίσους.

Μετά το σάλο η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως αποφάσισε την άμεση απομάκρυνση του Κ. Καλέμη από τη θέση του συντονιστή εκπαίδευσης προσφύγων του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Μαλακάσας.

Θαυμάστε τον κύριο …«καθηγητή»:

 

(Επισκέψεις: 3.870 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend