Σε 24ωρη απεργία έχουν προχωρήσει σήμερα οι εργαζόμενοι στην Teleperformance με κάλεσμα του Σωματείου τους αντιδρώντας στις απολύσεις πρωτοπόρων μελών του Σωματείου.
Σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Χανιά έγιναν απεργιακές συγκεντρώσεις έξω από τα γραφεία της εταιρείας, ενώ στον Πειραιά θα γίνει νέα απεργιακή συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στο κτήριο της εταιρείας, Γραβιάς 25.
«Τους ενοχλεί που το Σωματείο μας είναι εδώ, πιο δυνατό από ποτέ, με εκατοντάδες νέα μέλη, τους ενοχλεί που δε μπορούν να πετάνε στον δρόμο εκατοντάδες συναδέλφους ή να κάνουν διάφορες αυθαιρεσίες όπως να μας στερούν το Δώρο Χριστουγέννων στη σιωπή πια, τους ενοχλεί που σφίγγει ο κλοιός και θα αναγκαστούν να υπογράψουν συλλογική σύμβαση με αυξήσεις στους μισθούς! Κάτω τα χέρια από τους συναδέλφους μας! Κάτω από τα χέρια από το Σωματείο!» σημειώνει μεταξύ άλλων το ΣΕΤΕΠ.
Στο πλευρό των εργαζομένων στην «Τeleperformance» βρίσκονται τα Εργατικά Κέντρα Αθήνας και Πειραιά, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ) και το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Ν. Αττικής (ΣΕΤΗΠ).