Κλειστά θα είναι και αύριο Πέμπτη 2 Απρίλη, λόγω κακοκαιρίας, τα σχολεία στις εξής περιοχές, σύμφωνα με απόφαση των δήμων:
Δήμος Μαρκοπούλου: Κλειστά θα μείνουν όλα τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου.
Δήμος Σαρωνικού: Κλειστά όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου, καθώς επίσης τα ΚΑΠΗ και οι αθλητικοί χώροι.
Δήμος Μαραθώνα: Κλειστές οι σχολικές μονάδες, οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, καθώς και οι αθλητικές εγκαταστάσεις και τα ΚΔΑΠ του Δήμου.
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα προχωρήσει στην αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, σε όλη την επικράτεια των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων την Πέμπτη 2 Απριλίου. Η αναστολή αφορά και στις μονάδες Προσχολικής Αγωγής και όλα τα Ειδικά Σχολεία.
Δήμος Μεγίστης: Κλειστά όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Δήμος Κύμης – Αλιβερίου: Κλειστά τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημοτικά Σχολεία Αγίου Ιωάννη και Αγίου Λουκά, Δ.Ε. Ταμυναίων.