Απόψεις Πολιτική

Η αλήθεια της Άννας Καραμανλή

Η Άννα Καραμανλή δεν μιλάει γαλλικά. Κατά δήλωσή της μιλάει αγγλικά και ισπανικά.
Η Άννα Καραμανλή σε αυτό είπε την αλήθεια.

Ε, τώρα αν προχθές της ξέφυγαν και λίγα ….γαλλικά δεν πειράζει. Όχι μην σκεφτείτε πως επειδή δεν υπάρχει το “πανεπιστήμιο Σπάρτης” που αναφέρει στο βιογραφικό της ότι φοιτά, η Άννα Καραμανλή λέει ψέμματα.
Η Άννα Καραμανλή λέει την αλήθεια.

Η Άννα Καραμανλή ταύτισε -ως πιο ειδική στα αθλητικά- την αγωνία του βουλευτή πριν τις εκλογές, με την αγωνία του τερματοφύλακα λίγο πριν το πέναλτι.
Η Άννα Καραμανλή λέει την αλήθεια.

“Με αυτά που κάνετε δεν θα επανεκλεγούν πολλοί βουλευτές και εγώ θα μείνω άνεργη!”. 

Η Άννα Καραμανλή λέει την αλήθεια.

Αν δεν επανεκλεγεί, πού θα επιστρέψει; Στην ΕΡΤ που η κυβέρνηση έβαλε λουκέτο;  Θα στηθεί στην ουρά του ΟΑΕΔ για να πάρει το επίδομα ανεργίας; Θα  είναι μια σταγόνα στον ωκεανό του 1,5 εκατομμυρίου ανέργων; Θα βρει δουλειά σε κάποια ιστοσελίδα όπου επικρατούν εργασιακές συνθήκες γαλέρας; Θα κάνει τεστ ΠΑΠ και ψηφιακή μαστογραφία κάθε τρία χρόνια;
Η Άννα Καραμανλή λέει την αλήθεια.

Την αλήθεια που μπορούν να διακρίνουν όσοι δεν στέκονται μόνο στους πηχυαίους τίτλους: Φοβάται ότι αν δεν επανεκλεγεί, θα ζήσει τη ζωή που επέβαλε σε άλλους, με τη δική της ψήφο. 

Σε αυτό η Άννα Καραμανλή λέει την αλήθεια. 

 

(Επισκέψεις: 28 φορές, όπου 1 ημερήσιες)
ΙΩΑΝΝΑ ΗΛΙΑΔΗ

ΙΩΑΝΝΑ ΗΛΙΑΔΗ

Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ, αλλά και κάνοντας κοινωνικές έρευνες. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Εκλέχθηκε δυο φορές εκπρόσωπος των συντακτών του Εθνους στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Είναι υποψήφια διδάκτορας στο τμήμα “Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία” στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα Social Media ως περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από το χάος και την πολυπλοκότητα και η μεταβίβαση της εξουσίας από τους ιεραρχικά δομημένους οργανισμούς, στους πολίτες. Έχει επίσης ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα.
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend