Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Άδωνις Γεωργιάδης: Μπούρδες, ψέματα, αθλιότητες και βρωμιές

Ο υπουργός Αναπτύξεως υποστήριξε ότι τα ΜΑΤ δεν επεμβαίνουν για να μην γίνει διασπορά του κορωνοϊού! - Ισχυρίστηκε πως η Αριστερά μέσω των διαδηλώσεων μεταδίδει σκόπιμα τον κορωνοϊό για να καταστραφεί η Ελλάδα!

Ο υπουργός Αναπτύξεως κι Επενδύσεων της κυβερνήσεως Μητσοτάκη, Άδωνις Γεωργιάδης, σε πολιτική υστερία δήλωσε αρχικά:  «Ας πούμε ότι λες ότι..

Ο υπουργός Αναπτύξεως κι Επενδύσεων της κυβερνήσεως Μητσοτάκη, Άδωνις Γεωργιάδης, σε πολιτική υστερία δήλωσε αρχικά: 

«Ας πούμε ότι λες ότι θα χρησιμοποιήσω τις δυνάμεις καταστολής, τη νόμιμη διαδικασία για να εμποδίσεις την διαδήλωση. Τις δυνάμεις των ΜΑΤ δηλαδή. Όταν τα ΜΑΤ θα έρθουν σώμα με σώμα με τους διαδηλωτές θα επιβαρύνουν την μετάδοση του ιού; Εδώ, είμαστε εγκλωβισμένοι σε έναν ανήθικο εκβιασμό της Αριστεράς. Ξέρουν ότι δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε διότι αυτό θα επιβαρύνει το ιό. Ξέρουν ότι η έκρηξη των κρουσμάτων θα φέρει περαιτέρω καραντίνα, κι άρα περαιτέρω δυσαρέσκεια στα μαγαζιά, περαιτέρω δυσαρέσκεια στον κόσμο που είναι σπίτι και ούτω καθεξής»

Μέχρι εδώ η υπουργάρα του κυρίου Μητσοτάκη απλά λέει μπούρδες και ψέματα. Την ίδια κυβέρνηση έχει βγάλει έξω την αστυνομία και καταγράφονται δεκάδες περιστατικά βίας σε διαδηλωτές, αυτός υποστηρίζει ότι τα ΜΑΤ… δεν χτυπάνε για να μην γίνει μετάδοση του ιού! 

Ο υπουργός Αναπτύξεως, όμως, δεν σταματά εδώ και ισχυρίζεται: 

«Το κάνουν επί σκοπώ για να διαδώσουν τον ιό, το κάνουν με δόλο. Για να διαδώσουν τον ιό. Για να κρατήσουν την Ελλάδα δεμένη στην καραντίνα. Και μετά να βγαίνουν και να κατηγορούν την κυβέρνηση για την καραντίνα. Δεν το καταλάβατε ακόμα;(…) Ένα μικρό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, της Αριστεράς, και της άκρας Αριστεράς, αποφάσισε να αποσχιστεί από την εθνική προσπάθεια, και να εκβιάσει το υπόλοιπο σώμα της ελληνικής κοινωνίας(…) Είναι απολύτως προφανές ότι έχουν πέσει οι μάσκες τους. Είναι κανονικοί εκβιαστές. Χρησιμοποιούν τον κορωνοϊό ως όπλο για να καταστρέψουν την Ελλάδα, για να επιβάλουν τη γνώμη τους».

Λογικό είναι ο επιφανής εκπρόσωπος της κυβερνήσεως μετά τις μπούρδες και τα ψέματα να συνεχίσει με αθλιότητες και βρωμιές.

Την ίδια στιγμή που η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με νεκρούς, με χιλιάδες κρούσματα καθημερινά, με τις ΜΕΘ και τα συνολικά τα νοσοκομεία να μην μπορούν να ανταποκριθούν με ευθύνη της κυβέρνησης, αυτοί άρχισαν πάλι το παραμύθι της διασποράς του κορωνοϊού από τις διαδηλώσεις. 

Αν ντρέπονται; Όχι, το έχουμε ξαναπεί δεν ντρέπονται, αφού είναι οι ίδιοι που ενώ δεν κάνουν μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία, δεν ενισχύουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, δεν εντείνουν τους ελέγχους στους χώρους εργασίας, χαρίζουν εκατομμύρια ευρώ σε κλινικάρχες και καναλάρχες,βγαίνουν στα κανάλια και ρίχνουν την ευθύνη της διάδοσης του κορωνοϊού στις διαδηλώσεις. 

Πάνε να πετάξουν από πάνω τους ευθύνη με τον πιο χυδαίο τρόπο: Ασκούν εγκληματική πολιτική στην πανδημία και στρέφονται κατά του «εχθρού λαού» που αντιδρά στις άθλιες επιλογές τους. 

Και είναι τόσο τιποτένιοι που το κάνουν ενώ γνωρίζουν πως το τελευταίο διάστημα έχουν εντείνει την αστυνομοκρατία παντού και επιδιώκουν να επιβάλλουν ως κανονικό ένα αυταρχικό καθεστώς. Το μόνο που θέλουν να φαίνεται «κανονικό» είναι να υπακούει ο λαός σε κάθε μέτρο που αποφασίζουν κι όποιος έχει αντίρρηση να του κολλάνε τη ρετσινιά πως μεταδίδει τον κορωνοϊό. Κι ας ξέρουν ότι οι διαδηλωτές εφαρμόζουν μέτρα προστασίας πολύ καλύτερα από την ίδια την κυβέρνηση που όποτε γουστάρει περιοδεύει «ανέμελα». 

Και κάνουν και κάτι ακόμα, το οποίο συγκρούεται με την ίδια την πραγματικότητα αλλά αφού τους βολεύει το συνεχίζουν: Στο πλαίσιο του δικομματικού πινγκ – πονγκ με τον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να εμφανίζουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σαν οργανωτή και υποκινητή των διαδηλώσεων. «Όσο οι διαδηλώσεις είναι στους δρόμους οι επαγγελματίες δεν θα ανοίξουν τα μαγαζιά τους. Ο Τσίπρας έχει αποφασίσει να καταστρέψει την Ελλάδα για να αποκομίσει ο ίδιος δήθεν πολιτικά οφέλη», είπε ο υπουργός, μεταξύ άλλων. Η αλήθεια είναι πολύ θα ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει σχέση με τις διαδηλώσεις. Ακόμα και οι ίδιοι στον ΣΥΡΙΖΑ, όμως, παραδέχονται ότι η πολιτική επιρροή και η οργανωτική τους δυνατότητα σε σχέση με τις κινητοποιήσεις είναι… δυσανάλογη. Ο οποιοσδήποτε, βέβαια, έχει στοιχειώδη εικόνα των λαϊκών αντιδράσεων αντιλαμβάνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να «καπελώσει» τις αντιδράσεις αλλά δεν του βγαίνει, επειδή οι διαδηλωτές γνωρίζουν πολύ τις πολιτικές του ευθύνες και όταν ήταν κυβέρνηση και κατά τη διάρκεια της πανδημίας. 

Η πολιτική υστερία του υπουργού Αναπτύξεως και σε ήχο: 

Διαβάστε επίσης«Τελειώσανε! Πάμε! Θα τους σκοτώσουμε!»

Σχετικά θέματα

Απόψεις