Πήγε να στήσει μια από τις γνωστές …«παραστάσεις» του, ο Αδ. Γεωργιάδης στο νοσοκομείο «Ελενα». Ο υπουργός προσέφερε μελομακάρονα κατά την άφιξή του στο νοσοκομείο, την ίδια ώρα που ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό πραγματοποιούσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καταγγέλλοντας τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού και σύγχρονων υποδομών.
Οι εργαζόμενοι δεν καταδέχτηκαν τα επικοινωνιακά …κεράσματα του υπουργού και επέλεξαν με συνθήματα να του θυμίσουν ότι το συγκεκριμένο νοσοκομείο, όπως και τα περισσότερα του συστήματος υγείας, οδηγείται στη διάλυση.
Οι υγειονομικοί απαξίωσαν την …Χριστουγεννιάτικη «φιέστα» του Γεωργιάδη που επιχείρησε να την στήσει σε ένα νοσοκομείο που αντιμετωπίζει τεράστιες ελλείψεις προσωπικού, οι οποίες φτάνουν έως και το 50%! Παράλληλα αποκάλυψαν ότι πριν τα «κεράσματα» του υπουργού, εξαπολύθηκε ένα «κύμα» πιέσεων και εκφοβισμού από τη διοίκηση προκειμένου να αποτραπεί η κινητοποίηση.
Ο γιατρός, Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων και μέλος του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ, Κώστας Καταραχιάς, κατήγγειλε ότι ο υπουργός Υγείας εγκαινιάζει υποδομές σε ένα νοσοκομείο που πριν από έναν μήνα σχεδιαζόταν να κλείσει! «Μοίραζε μελομακάρονα την ώρα που διαλύουν το ΕΣΥ», σημείωσε ο Κ. Καταρχάς, δείχνοντας το λόγο που άνθρωποι της υγείας στο συγκεκριμένο νοσοκομείο επέλεξαν να τον αφήσουν με το …μελομακάρονο στο χέρι.
Υ.Γ: Αξίζει να σημειωθεί ότι για να μοιράσει ο Γεωργιάδης μελομακάρονα, το νοσοκομείο «ζώστηκε» από αστυνομικές δυνάμεις που έκαναν ελέγχους ακόμα και σε εγκύους!