Βιβλίο

15 χρόνια Εκδόσεις ΚΨΜ – Συνεχίζεται σήμερα και αύριο το BAZAAR Βιβλίου

Την επέτειο των 15 χρόνων τους εορτάζουν οι Εκδόσεις ΚΨΜ διοργανώνοντας ένα 3ήμερο BAZAAR Βιβλίου στο βιβλιοπωλείο ΚΨΜ στον πεζόδρομο Κιάφας 3 & Ακαδημίας στο Κέντρο της Αθήνας. Ξεκίνησε χτες και συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο. 

Στη διάρκεια του BAZAAR προσφέρονται όλοι οι τίτλοι των Εκδόσεων ΚΨΜ με εκπτώσεις από 30% έως και 70%. Παράλληλα διοργανώνονται μοναδικά happenings που θα δώσουν τον εορταστικό τόνο:

Ρεμπέτικο και έντεχνο ρεπερτόριο με μπουζούκι και κιθάρα (με τους Πάνο Χαλαβαζή και Νίκο Γεωργίου), αλλά και τον γνωστό αντισυμβατικό τραγουδοποιό Σπύρο Γραμμένο. Και τα 2 happenings  θα πραγματοποιηθούν στον πεζόδρομο και το βιβλιοπωλείο της Κιάφας 3 το απόγευμα της Παρασκευής 8/11 και το μεσημέρι του Σαββάτου 9/11 αντίστοιχα.

Στις Εκδόσεις ΚΨΜ ο αναγνώστης μπορεί να βρει από το σύγχρονο πολιτικό δοκίμιο και τα θεωρητικά βιβλία, μέχρι κλασικά κείμενα διανοητών και μελέτες για την ιστορία των κινημάτων, και από σύγχρονα διεθνή θέματα και μελέτες μέχρι βιβλία για την τέχνη και τις σύγχρονες ριζοσπαστικές τάσεις της, ενώ ξεχωριστή θέση στις προτιμήσεις του κοινού έχει  η σειρά των κόμικς, με σημαντικά ελληνικά και διεθνή album και εικονογραφημένα βιβλία να διανθίζουν τον κατάλογο των εκδόσεων.

Ώρες Λειτουργίας bazaar για σήμερα και αύριο: 

  • Παρασκευή 8/11: 9.00 π.μ. – 20.00 μ.μ. με ρεμπέτικη μουσική (μπουζούκι & κιθάρα) από τις 6.00 μ.μ.
  • Σάββατο: 9.00 π.μ. – 16.00 μ.μ. Μαζί μας ο Σπύρος Γραμμένος από τις 1.00 μ.μ.

 

(Επισκέψεις: 433 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend