Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Υπόθεση Π. Φαλήρου: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων η 32χρονη μητέρα – Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Η 32χρονη Αλγερινή αντιμετωπίζει σοβαρότατες κατηγορίες

Πρόσθεσε τον Ημεροδρόμο στην Google

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρίσκεται η 32χρονη μητέρα της 3χρονης που βρέθηκε νεκρή στο Παλαιό Φάληρο τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου 26 Ιούλη.

Η 32χρονη Αλγερινή, που συνελήφθη για τον θάνατο του 3χρονου κοριτσιού της στο Παλαιό Φάληρο, αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, μεταξύ άλλων, για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, και ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Επισημαίνεται πως το απόγευμα του Σαββάτου έγινε γνωστό πως οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας στα Πατήσια, ανήκουν στο κοριτσάκι που πνίγηκε στο Παλαιό Φάληρο. Οι κηλίδες βρέθηκαν σε συρτάρια ανάμεσα στο μπάνιο και την κουζίνα του διαμερίσματος που έμενε η μητέρα με τα ανήλικα παιδιά της.

Σχετικά θέματα

Post
Filter