…σε ξένο αχυρώνα

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Απόψεις • 20 Νοεμβρίου 2014

Αυτή  η υπόθεση, της χρηματοδότησης των γηπέδων της ΠΑΕ ΑΕΚ, και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μου φέρνει συνεχώς στο μυαλό τη λαϊκή μας παροιμία ¨Δύο γάιδαροι  τσακώνονταν, σε ξένο αχυρώνα¨ και αυτό γιατί, ούτε ο Μελισσανίδης, ούτε ο Αλαφούζος, έχουν καμιά ιδιοκτησιακή σχέση, με τα οικόπεδα. Όμως,  τα ΔΣ της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αποτελούνται από  τους οργανωμένους οπαδούς των ομάδων τους για τους γνωστούς λόγους.

Από , ότι , δείχνουν τα πράγματα, αυτή η ιστορία δεν θα είναι καθόλου εύκολη, είδη, οι πρώτες αντιδράσεις ήρθαν από τους κατοίκους, της Ν. Φιλαδέλφειας, μια μέρα μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, μέσα από δηλώσεις, που καταγράφονται σε Βίντεο. ¨Είναι παράλογο, η περιφέρεια να δίνει 20 εκατομ. για το γήπεδο της ΑΕΚ και εμείς να πνιγόμαστε.¨ Ο Προϋπολογισμός, της νέας Περιφερειακής Αρχής, αναθεωρημένος κατά 10% προβλέπει, 105 εκατομ. για αθλητικά έργα, μέσα σε αυτά είναι, τα 20 εκατομ. για την ΠΑΕ ΑΕΚ και τα 7  εκατομ. για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όμως, αυτή η απόφαση, έχει κριθεί παράνομη από το ¨Ε κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου¨.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας, κ.Αρης Βασιλόπουλος, στην Εφημερίδα των Συντακτών, στη δημοσιογράφο κ. Αφροδίτη Τζιαντζή είπε τα εξής. ¨Ο κόσμος έχει μεγάλες ανάγκες, και σε μια εποχή φτώχειας  εξαθλίωσης και ανεργίας, θεωρεί προκλητικό να δίνονται 20 εκατομ. σε Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Επιχειρήσεις ( ΠΑΕ ) από τη στιγμή που δεν προορίζονται να καλύψουν κοινωνικές ανάγκες, για αυτό και διαφωνούμε.¨ Είναι φανερό λοιπόν, ότι, η  λύση αυτής της υπόθεσης δεν θα είναι εύκολη, εάν λάβουμε υπόψη μας τις απειλές και τούς τραμπουκισμούς και τις επιθέσεις σε κατοίκους από τους φανατισμένους οπαδούς, και όλα αυτά υπό το απαθές βλέμμα του κ, Μελισσανίδη, σκέψου, τι έχει να γίνει, εάν πέσουμε και σε περίοδο Εθνικών Εκλογών, εκτός και εάν το πρόβλημα λυθεί , μεταξύ Σαμαρά – Τσίπρα στην συνάντηση που θα έχουν όπως λέγεται, λόγω έλλειψης σοβαρότερων θεμάτων.  Σε αναμονή λοιπόν…

kapsimi

kapsimi

kapsimi

Τα σχόλια δεν είναι διαθέσιμα

Άποστολή άρθρου μέσο Email