Απόψεις

Το έχουμε ξαναδεί…

Λοιπόν. Έχουμε μια καθαρή νίκη του ΟΧΙ. Ο κ. Τσίπρας, ζήτησε καθαρή εντολή, για να μπορεί να διαπραγματευτεί με καλύτερους όρους, με την ¨Ευρωπαϊκή Μαφία¨ και ο ΛΑΟΣ του την έδωσε. Αυτή είναι η πρώτη πράξη του έργου.

Η δεύτερη πράξη είναι ότι η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού δεν γνωρίζει, ότι, ο κ. Πρωθυπουργός, έχοντας στα χέρια του το 62% , δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσει για την επιστροφή των συντάξεων και των δώρων, ούτε για το άνοιγμα των 600.000 χιλιάδων μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, ούτε για τους 1,5 εκατομμύρια ανέργους, ούτε για τα 700.000χιλιάδες παιδιά που υποσιτίζονται, αλλά για τις Τράπεζες, για τις επιχειρήσεις, για το μεγάλο κεφάλαιο.

Και στην Τρίτη πράξη ο νεαρός και συμπαθής Πρωθυπουργός μας , θα εμφανιστεί στις Βρυξέλες κουνώντας θριαμβευτικά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, για να κάνει «τα μούτρα κρέας» στους Ευρωπαίους Ηγέτες…

Και το έργο τελειώνει με το το λαό όπως πάντα στα ταμεία, για την πληρωμή, του ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ. Αυτό είναι το ΘΕΑΤΡΟ του ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ που ζούμε εδώ και αρκετά χρόνια, χωρίς σοβαρές ελπίδες, για καλύτερες μέρες….

(Visited 6 times, 1 visits today)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend