Κοινωνία

Βιασμός φαντάρου: Νέα στοιχεία για την ανατριχιαστική καταγγελία

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως για την καταγγελία βιασμού ενός φαντάρου μέσα στο στρατόπεδο υπό εντολή αξιωματικού.

Νέα στοιχεία για την σοκαριστική καταγγελία ενός φαντάρου ότι πριν από 12 χρόνια βιάστηκε εντός στρατοπέδου κατόπιν εντολής αξιωματικού.

Σύμφωνα με τη καταγγελία του 32χρονου σήμερα άνδρα, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον λοχαγό του εκείνος έδωσε εντολή να μεταφερθεί στο ιατρείο, όπου τον βίασαν. Το περιστατικό φέρεται να έγινε την ημέρα της κατάταξής του στις Ειδικές Δυνάμεις, στο Μεγάλο Πεύκο, πριν από 12 χρόνια.

Η μήνυση έγινε τον περασμένο Μάρτιο, ενώ η στρατιωτική Δικαιοσύνη ερευνά το περιστατικό.

Στη μήνυση που έχει καταθέσει ο άνδρας στρέφεται κατά του λοχαγού ως ηθικού αυτουργού του βιασμού του, τριών πρώην φαντάρων για φυσική αυτουργία και συμμετοχή στον βιασμό και δύο ψυχολόγων ιατρών που δεν έκαναν τίποτα να αποτρέψουν τον βιασμό. Η ταυτότητα τους δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί ωστόσο σύμφωνα με τον δικηγόρο του καταγγέλλοντα οι πληροφορίες από την κατάθεση του θύματος πιθανόν είναι ικανές να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των φερόμενων δραστών..

Όπως αναφέρει το OnAlert ωστόσο για τους δύο ψυχολόγους δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ταυτότητα τους. Μέχρι στιγμής στον εισαγγελέα έχουν καταθέσει μόνο ο άνδρας 32 ετών και η μητέρα του που φέρεται να στηρίζει το παιδί της το οποίο αποφάσισε να αποκαλύψει την προσωπική του ιστορία έπειτα από 12 χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο καταγγέλλων επικαλείται ως μάρτυρες τη στιγμή του διαπληκτισμού δύο γυναίκες ΕΠΟΠ, οι οποίες όμως δεν έχουν εντοπιστεί καθώς και εκείνων τα στοιχεία δεν είναι γνωστά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, οι τρεις στρατιώτες που συνέργησαν έχουν καταγωγή από την Κρήτη, ζήτησαν και πήραν αναβολή την ίδια μέρα που πήρε και το θύμα.

Για την αιτία του διαπληκτισμού με τον λοχαγό αναφέρεται ότι ο καταγγέλλων φέρεται να έβρισε τη μητέρα του, που είχε πεθάνει πριν λίγες μέρες και αυτός αντέδρασε δίνοντας την εντολή να βιαστεί. 

(Επισκέψεις: 366 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend