Διεθνή

Οι Ισραηλινοί δολοφονούν με αμερικανικές σφαίρες

Το αμερικανικό πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι, πράγματι,  έχει δοθεί στους Ισραηλινούς η άδεια να χρησιμοποιήσουν πυρομαχικά από τα αποθέματα που οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις διατηρούν στο Ισραήλ.

Τα  αμερικανικά πυρομαχικά (χειροβομβίδες, βλήματα κλπ)  βρίσκονται στο Ισραήλ στο  πλαίσιο ενός αμερικανο-ισραηλινού προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας το οποίο ονομάζεται WarReservesStockAllies-Israel (WRSA-I).  Η συμφωνία προβλέπει ότι πρόσβαση στα  εν λόγω πυρομαχικά έχει τόσο ο αμερικανικός όσο και ο Ισραηλινός στρατός.

Η εν λόγω στρατιωτική συνεργασία είναι  μια από τις δεκάδες συμφωνίες οι οποίες έχουν δημιουργήσει άρρηκτους δεσμούς μεταξύ Ουάσιγκτον – Τελ Αβίβ και εξηγεί σε απόλυτο βαθμό την σιωπή τόσο των Αμερικανών όσο και των υποτελών τους Ευρωπαίων στο συντελούμενο έγκλημα σε βάρος των Παλαιστινίων. Αυτό, ακριβώς εξηγεί και την απόλυτη σιωπή της ελληνικής κυβέρνησης η οποία είναι μια απλή και υπάκουη μαριονέτα στα χέρια (και) της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής. Η Ουάσιγκτον άλλωστε—δε θα πρέπει να λησμονούμε—υπέδειξε στην κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου το 2010 να οικοδομήσει τάχιστα την στρατηγική σχέση με το Ισραήλ, μια σχέση που με δουλικό τρόπο συνεχίζουν και οι Σαμαράς- Βενιζέλος…

Ο ημεροδρόμος έχει αναφερθεί στους στενούς δεσμούς ΗΠΑ- Ισραήλ και στην οικοδόμηση της μεταξύ τους στρατηγικής σχέσης μέσα (και) και τα προγράμματα στρατιωτικής συνεργασίας, πίσω από τα οποία κινείται πολύ χρήμα.

Για αυτές ακριβώς τις «ευκαιρίες» ροής χρήματος μέσα από τη σφαγή που συντελείται στη Γάζα διαβάστε εδώ:

 

 

(Επισκέψεις: 19 φορές, όπου 1 ημερήσιες)
Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend