Πολιτική

Τζανακόπουλος: Κατήγγειλε απειλητικό τηλεφώνημα από κάποιον «που συστήθηκε ως Βαγγέλης Μαρινάκης»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατήγγειλε ότι δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό, στη διάρκεια του οποίου ένας άνδρας του συστήθηκε με το όνομα του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο υπουργός, κοινοποίησε το συγκεκριμένο περιστατικό, με αναρτήσεις τους στο Facebook και το Twitter και έγραψε: «Πριν από λίγο δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό. Ήταν ένας κύριος που μου συστήθηκε ως Βαγγέλης Μαρινάκης. Με τόνο σχεδόν απειλητικό ζητούσε να μάθει το συντάκτη των ανακοινώσεων του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού. Του έκλεισα το τηλέφωνο. Αυτή η κυβέρνηση δε συνηθίζει να συνομιλεί στο σκοτάδι. Ούτε απειλείται. Καληνύχτα σας κύριοι.»

Το «nopaper» του Μαξίμου

Αξίζει να αναφερθεί ότι πριν της καταγγελίας του κυβερνητικού εκπροσώπου, είχε προηγηθεί η έκδοση από το Μέγαρο Μαξίμου, «nopaper» (άτυπης ενημέρωσης) η οποία χαρακτήριζε ως «απελπισμένο» τον χρηματοδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Βαγγέλη Μαρινάκη,  με αφορμή το πρωτοσέλιδο που αφορούσε καταγγελίες για «μίζες» από συνεργάτη του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Συγκεκριμένα, στην άτυπη ενημέρωση, αναφερόταν: 

«Τελικά, πρέπει να είναι βαθιά απελπισμένος ο ναρκέμπορος χρηματοδότης των Παραπολιτικών για να κάνει πρωτοσέλιδο αυτήν την ανοησία περί δήθεν μίζας σε σύμβουλο υπουργού, αποσιωπώντας ακόμα και το γεγονός ότι το ίδιο το γραφείο του υπουργού έστειλε την υπόθεση στη Δικαιοσύνη, σύμφωνα με επίσημη σχετική ανακοίνωση», αναφέρουν.

«Με την υπόθεση που βγάζει στις εφημερίδες του ο απελπισμένος διωκόμενος και κουμπάρος του κ. Μητσοτάκη θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι…», συνεχίζουν οι ίδιες πηγές και προσθέτουν: «Η συνέχεια (σ.σ της υπόθεσης) στον φυσικό χώρο των κ. Μαρινάκη και Κουρτάκη, τις αίθουσες των δικαστηρίων».

Επίσης κυβερνητικές πηγές, είχαν επιτεθεί εναντίον του προέδρου της ΝΔ, αναφέροντας ότι «δέκα ώρες καθυστέρησε ο κ. Μητσοτάκης να βγάλει ανακοίνωση για τις συκοφαντίες των Παραπολιτικών», επισημαίνοντας: «Να το προσέξει γιατί μπορεί να θυμώσει ο ναρκέμπορος καθοδηγητής και κουμπάρος του».

 

(Επισκέψεις: 58 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend