Κοινωνία

«Θρασύδειλη επίθεση» εναντίον των συλλόγων γονέων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά

ΔΣ των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Ιωνιδείου Σχολής (Γυμνασίου και Λυκείου) Πειραιά, όπως καταγγέλλουν,  δέχτηκαν θρασύδειλη επίθεση εναντίον τους, μέσω κατάθεσης ανώνυμων και ανυπόστατων καταγγελιών στην Εισαγγελία Πειραιά, με στόχο τη δυσφήμιση και τον εκφοβισμό τους.
 
Το αποτέλεσμα είναι μέλη των ΔΣ να δέχονται κλήσεις από την αστυνομία για να δώσουν εξηγήσεις για τις μαθητικές καταλήψεις Καταγγέλλουν, επίσης, ότι πρόκειται περί απαράδεκτης μεθόδευσης που προέρχεται από ανθρώπους που κινούνται ανώνυμα, στο σκοτάδι. Σε ανοιχτή επιστολή τους προς τα κόμματα και το υπουργείο Παιδείας, το σύνολο των εκπαιδευτικής κοινότητας, ενημερώνουν για τα γεγονότα.
 
Δημοσιεύουμε την επιστολή, στην οποία κατέληξαν κατά πλειοψηφία τα δυο ΔΣ. Ο γονείς τονίζουν ότι οι ενέργειες αυτές, που βάλλουν με ανυπόστατες κατηγορίες ενάντια στους θεσμοποιημένους φορείς των γονέων, δεν πρόκειται ούτε να τους φοβίσουν ούτε και να μείνουν αναπάντητες. Ήδη, σημειώνουν, οι Σύλλογοι με την κατάλληλη νομική υποστήριξη που παρέχει αφειδώς η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής έχουν ξεκινήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
 
(Επισκέψεις: 643 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend