Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη συρροή κρουσμάτων σε σχολείο – Κανονικά συνεχίζονται τα μαθήματα

Παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι δεν παρατηρείται μεγάλη διασπορά κρουσμάτων στα σχολεία, τα αποτελέσματα δείχνουν το ακριβώς αντίθετο.

Ιδιαίτερα δύσκολη παραμένει η κατάσταση στη Βόρεια Ελλάδα, λόγω της έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού που παρατηρείται και διογκώνεται καθημερινά.

Κι ενώ τα δεδομένα δείχνουν πως κρίνεται απαραίτητη η άμεση λήψη μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς στα σχολεία, η κυβέρνηση κρατά απόλυτη στάση και λέει «όχι» στο κλείσιμο των σχολείων, παρά τις εφιαλτικές εκτιμήσεις των ειδικών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, γονείς μαθητών του συγκεκριμένου σχολείου υποστηρίζουν ότι τουλάχιστον 6 καθηγητές βρέθηκαν θετικοί και, κατ’επέκταση, νόσησαν και πολλοί μαθητές.

Ωστόσο, παρά την τεράστια διασπορά που παρατηρείται, το σχολείο τηρεί το πρωτόκολλο του υπουργείου και τα μαθήματα γίνονται κανονικά.

Πριν 2 μέρες, η Αθηνά Λινού είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον RealFM ότι αν είχαν παρθεί μέτρα στα μέσα μεταφοράς θα είχαμε 3 χιλιάδες λιγότερους θανάτους. Αναρωτιόμασταν τι θα έλεγε για το τι θα συνέβαινε αν υπήρχε ένα ουσιαστικό πλάνο στα σχολεία.

Το αυτί της κυβέρνησης ωστόσο, δεν φαίνεται να ιδρώνει, την ίδια ώρα που σημειώνεται το ένα αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων μετά το άλλο.

Κυρία Κεραμέως, μάλλον δεν είναι όλα καλά.

Κορωνοϊός: Σαρώνει στα σχολεία- «Όλα καλά» λέει η Κεραμέως

(Επισκέψεις: 146 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend