Πολιτική

Τα «θερμά συγχαρητήρια» του πρέσβη στον Κατρούγκαλο

«Τα θερμότερα συγχαρητήρια στον Γιώργο Κατρούγαλο για τον νέο αναβαθμισμένο ρόλο του ως Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας», εκφράζει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ.

Ο Αμερικανός πρέσβης συνοδεύει την ανάρτησή του με μια φωτογραφία από την πρόσφατη επίσκεψη Κατρούγκαλου στην Ουάσιγκτον, ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας για τον Στρατηγικό Διάλογο Ελλάδας-ΗΠΑ και την κατ’ ιδίαν συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο.

Ήταν σ’ αυτή την συνάντηση poy ο Γ. Κατρούγκαλος μίλησε για «κοινές αξίες» ΗΠΑ – Ελλάδας! Καθώς και για «ευθυγράμμιση των συμφερόντων» των δύο χωρών στην περιοχή! «Κοινές αξίες» με τους μακελάρηδες των λαών. «Κοινά συμφέροντα» με τους Αμερικάνους ιμπεριαλιστές που ετοιμάζονται να ξαναβάλουν φωτιά στα Βαλκάνια, τη νοτιανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή! 

«Οι σχέσεις μας ίσως βρίσκονται στο καλύτερο σημείο και αυτό αντικατοπτρίζει, πρώτον, την ευθυγράμμιση των συμφερόντων στην περιοχή. Δεύτερον, τις κοινές αξίες. Τρίτον, την αναγνώριση των προσπαθειών σταθεροποίησης που καταβάλει η Ελλάδα σε ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων, αλλά και στη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γ. Κατρούγκαλος.

Οι «αξίες» λοιπόν αναγνωρίζονται από τον πρέσβη! Τα θερμά συγχαρητήρια είναι η «ελάχιστη» ανταμοιβή…  

Η ανάρτηση του Αμερικανού πρέσβη στου twitter: «Warmest congratulations to George Katrougalos on his newly elevated role as Foreign Minister of Greece».

(Επισκέψεις: 963 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend