Βιντεοθήκη Πολιτισμός

«Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα» – Οι νέες εκπομπές με την ίδια αγάπη για το λαϊκό τραγούδι (βίντεο)

«Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα», μια εκπομπή που φιλοξένησε δεκάδες εξαιρετικούς καλλιτέχνες του λαϊκού μας τραγουδιού έχει επιστρέψει και συνεχίζει την πορεία της με νέες εκπομπές στο ATTICA TV και σε αρκετά περιφερειακά κανάλια.

Με την ίδια αγάπη για το λαϊκό τραγούδι, όπως σε τόσες και τόσες εξαιρετικές εκπομπές από την τηλεόραση του «902» για πολλά χρόνια, ο Πάρης Μήτσου συνεχίζει το ταξίδι στο καλό λαϊκό τραγούδι

Ακολουθεί ένα αφιέρωμα από βίντεο με τις εννέα «φρέσκες» εκπομπές που έχουν ήδη προβληθεί και μπορείτε να τις βρείτε και στο κανάλι της εκπομπής στο youtube σε HD μαζί με περισσότερο οπτικοακουστικό υλικό. 

Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε για τις εκπομπές που έρχονται αλλά για τις εκπομπές και τα βίντεο που ανεβαίνουν στο youtube από τη σελίδα «Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα» στο facebook.

«Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα» είναι κοντά μας από την τηλεόραση κάθε Παρασκευή στις 11 το βράδυ στο ATTICA TV και σε αρκετά περιφερειακά κανάλια (ALFA ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ, TRT ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΗΠΕΙΡΟΥ, IRIDA ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ, PLP ΠΕΛ/ΣΟΥ, SITIA ΚΡΗΤΗΣ, DIKTYO1 ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,TVM ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ). Σημειώνεται πως η εκπομπή θα προβάλλεται Παρασκευή στις 23.00 και θα επαναλαμβάνεται την Κυριακή στις 22.15 εκτός του TRT, όπου θα προβάλλεται Σάββατο στις 22.30.

Απολαύστε εννέα πρώτες νέες εκπομπές:

(Επισκέψεις: 490 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend