Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο από τους πέντε συλληφθέντες για την υπόθεση της απάτης με δήθεν επενδύσεις στο καζίνο Λουτρακίου.
Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, τον δρόμο για τη φυλακή παίρνουν ο φερόμενος αρχηγός και ο υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Σημειώνεται πως, το δίκτυο των παράνομων δραστηριοτήτων φέρεται να είχε ως επικεφαλής έναν απότακτο αστυφύλακα της ΕΛ.ΑΣ., με συνεργό έναν επιχειρηματία, ενώ ακόμη τρία άτομα παρουσιάζονται να συμμετείχαν: η σύντροφος του αρχηγού, ο σωματοφύλακας του υπαρχηγού και ένας 46χρονος που αναλάμβανε να εντοπίζει πιθανά θύματα.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα θύματα όταν συνειδητοποιούσαν ότι είχαν πέσει θύματα απάτης και ζητούσαν τα χρήματά τους πίσω, αντιμετώπιζαν απειλές, επιθέσεις ακόμα και σκηνοθετημένες ληστείες.
Σύμφωνα με τη Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος, το κύκλωμα δρούσε τουλάχιστον από το 2023 και η λεία του ξεπερνά συνολικά τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ.