Πολιτική

Σπείρατε ανέμους, θερίζουμε θύελλες

Όχι, κυρία Γεροβασίλη, δεν επιτίθενται στην δημοκρατία! Όπως δεν επιτίθονταν οι Τσετσένοι αυτονομιστές στην ορθοδοξία (όπως έλεγε ο Πουτιν ).Αν το έκαναν, τότε θα χτυπούσαν και στην Βουλγαρία και σε άλλες ορθόδοξες χώρες. Όπως η Αλ Κάϊντα δεν επιτέθηκε στους δίδυμους πύργους, γιατί ζήλευε την αμερικανική κοινωνία και δημοκρατία. Αυτά τα έλεγε ο Μπους και τον χλεύαζε όποιος είχε λίγο μυαλό .Όχι, δεν επιτίθενται στην ευρωπαϊκή ανεκτική  δημοκρατία, γιατί τέτοια έχει και η Βενεζουέλα και η Ισλανδία αλλά κανείς δεν σκέφτηκε να επιτεθεί σε αυτές τις χώρες.

Όχι, Θέμο Αναστασιάδη, ακόμη και να βομβαρδιστεί η Συρία, μέχρι να γίνει σκόνη, το πρόβλημα θα λυθεί όσο λύθηκε με την ήττα των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν.

Τους βαρβάρους εσείς τους εκθρέψατε , τους οπλίσατε, τους δυναμώσατε και τώρα εμείς θερίζουμε θύελλες. Εμείς, οι νεκροί αθώοι πολίτες στο Βέλγιο. Εμείς, οι  πρόσφυγες στο Αιγαίο. Εμείς, οι αποκεφαλισμένοι στη Συρία.   

Εκτός κι αν  έχετε όλοι δίκιο και δεν φταίει η βία των συμμαχιών σας, η αποσταθεροποίηση της περιοχής , οι βομβαρδισμοί, η φτώχεια, η ανέχεια και ο ιμπεριαλισμός σας. Μπορεί να φταίει  το DNA των Ινδών και το λειψό μυαλό των Αφγανών και η τρέλα των Πακιστανών!

Η φωνή της εξουσίας σας λέει αυτό που πρέπει να πει, για να διώξει το φταίξιμο από πάνω σας και για να δικαιολογήσει τα αίσχη που προγραμματίζετε γι’ αυτούς που σκυλοπνίγονται!

(Επισκέψεις: 20 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend