Στην μεγάλη εκδήλωση της ΚΟ Αττικής για την Πρωτομαγιά, παραβρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ και πολλοί υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος.

Μεταξύ άλλων το «παρών» έδωσαν από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ η Ασημίνα Ξυροτύρη – Αικατερινάρη, ο Κώστας Τριανταφύλλου και ο Γιώργος Ρούσσης, η υποψήφια βουλευτής του Κόμματος στην Α’ Αθήνας, Κωνσταντίνα Κούνεβα, οι υποψήφιοι στον Νότιο Τομέα Αθήνας Σεμίνα ΔιγενήΠαύλος ΟρκόπουλοςΝίκος Καλογερής και Σπύρος Τζόκας, οι υποψήφιοι στον Βόρειο Τομέα Αθήνας, Γιώργος ΠομάσκιΚώστας Γουλιάμος και Βασίλης Παρασκευόπουλος, η υποψήφια στην Ανατολική Αττική, Ελένη Γερασιμίδου και ο υποψήφιος στη Α’ Πειραιά, Βασίλης Γκιτάκος.

Επιπλέον, την αντιπροσωπεία Γάλλων συνδικαλιστών που επισκέπτεται τη χώρα μας για τις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς, συνόδευαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ, Γιώργος Στεφανάκης (Επικρατείας), Γιώργος Πέρρος (Δυτικός Τομέας Αθήνας), Εφη Χαλιού (Νότιος Τομέας Αθήνας), Μάρκος Μπεκρής (Β’ Πειραιά), Μάης Μέντης (Ανατολική Αττική), Αλέκος Περράκης (Βόρειος Τομέας Αθήνας).

Ως συντελεστές της συναυλίας συμμετείχαν επίσης ο Διονύσης Τσακνής, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, ο Γιώργος Παπαζαχαριάκης, υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, υποψήφιος βουλευτής Κοζάνης του ΚΚΕ.

Εκεί ήταν και η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του Παύλου.

Επιπλέον, στην εκδήλωση συμμετείχαν άνθρωποι των Τεχνών και Γραμμάτων, ανάμεσά τους ο Οδυσσέα Ιωάννου, ο Γιάννης Μήλιος και άλλοι.

Παραβρέθηκε επίσης ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Καισαριανής και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος. Από 902.gr