Πολιτική

Προβλέπονται κι εγκαίνια με κορδέλα για το ΑΤΜ;

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης δεν είναι κανένας πολιτευτής του κιλού που τάζει στους ψηφοφόρους και δεν υλοποιεί τις υποσχέσεις του. Έτσι, με υπερηφάνεια ανακοίνωσε ότι 

«στις 11/2 είχα ανακοινώσει την εγκατάσταση ATM της Alpha Bank, στην Νικήσιανη.  Σήμερα, ενημερώνω ότι το ATM θα τοποθετηθεί στις 26/5 & η λειτουργία του θα ξεκινήσει στις 28/5. Το είπαμε! Το κάναμε! Συνεχίζουμε!». 

Εάν και προκύπτουν κάποιες απορίες (π.χ τι αρμοδιότητα έχει ένας βουλευτής και με ποιον τρόπο κινήθηκε για ένα ATM μιας τράπεζας) το έργο είναι τόσο μεγάλο που δεν θα μείνουμε σε αυτές. 

Δεν ξέρουμε εάν ο βουλευτής Λαζαρίδης, ο οποίος έκανε τα πρώτα εγκαίνια του ATM στο twitter, θα προχωρήσει και σε τελετή με κορδέλα. 

Γνωρίζουμε, όμως, ότι – όπως ο ίδιος καταγράφει περήφανα στο βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του (εδώ) είναι ένας εκ των εκλεκτών και αρίστων στενών συνεργατών του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εδώ και χρόνια:

«Για πάνω από μια δεκαετία διετέλεσα συνεργάτης του σημερινού Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη σε θέματα Τύπου και Επικοινωνίας. Τον Ιανουάριο του 2016 τοποθετήθηκα Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Κόμματος. Τον Οκτώβριο του 2017 ορίστηκα Σύμβουλος Επικοινωνίας του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Ταυτόχρονα ανέλαβα (μέχρι τον Ιούλιο 2019) την ευθύνη της διαμόρφωσης της οικονομικής, κοινωνικής και επικοινωνιακής πολιτικής του Κόμματος στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 εκλέχθηκα Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας, λαμβάνοντας 10.973 σταυρούς»

(Επισκέψεις: 680 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend