Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Πρώτος και διαφορά ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη στη Γαλλία επί της Παρί με 90-73

Πρώτος και με διαφορά είναι πλέον ο Ολυμπιακός που επικράτησε εκτός έδρας της Παρί με 90-73 για την 25η αγωνιστική..

Πρώτος και με διαφορά είναι πλέον ο Ολυμπιακός που επικράτησε εκτός έδρας της Παρί με 90-73 για την 25η αγωνιστική της Euroleague, καλύπτοντας μάλιστα και τη διαφορά της ήττας τους στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα (96-90).

Τώρα, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται στα υπόλοιπα εννέα παιχνίδια μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου να διατηρηθούν στην κορυφή του πίνακα ώστε να έχουν και το πλήρες πλεονέκτημα έδρας. Από αυτά τα παιχνίδια, τα πέντε θα γίνουν στο ΣΕΦ όπως και η αναμέτρηση «αιωνίων» στις 14 Μάρτη.

Οι παίκτες του Γ. Μπαρτζώκα επέβαλαν το ρυθμό τους από την αρχή του αγώνα διατηρώντας ένα ικανοποιητικό προβάδισμα σε όλο το παιχνίδι. Παίρνοντας αρκετά από τους ψηλούς του (Μιλουτίνοφ και Φαλ) κάτι που είχε στερηθεί στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής χρονιάς, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη χάρη και στην πολύ καλή απόδοση των Γκος, Φουρνιέ, Λαρεντζάκη και Βενζέκοφ που «ξεκλείδωσαν» την ομάδα τους τη στιγμή που έπρεπε, δηλαδή στα σημεία που οι Γάλλοι πλησίασαν στο σκορ, όπως στο 29′ και το 65-54 αλλά και στο 35′ με το 73-67.

Επόμενη «υποχρέωση» του Ολυμπιακού, η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.

Τα δεκάλεπτα: 15-30, 31-48, 58-67, 73-90.

Για την 25η αγωνιστική αγωνίζεται σήμερα ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Εφές (21.15, «Novasports Prime») με στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά την επικράτησή του επί της Φενέρ και η παραμονή στην πρώτη τετράδα. 

Απόψεις