Χωρίς κατηγορία

Πάτρα: Ο Κ. Πελετίδης πρώτος με διαφορά

«Αγαπητές φίλες και φίλοι, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, απόψε ο πατραϊκός λαός έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για τη νίκη. Για να συνεχιστεί το φιλολαϊκό έργο. Να μείνει ο Δήμος στα χέρια του. Ευχαριστούμε τον πατραϊκό λαό που μας τίμησε με την ψήφο του, μας εμπιστεύτηκε με αυτό το εντυπωσιακό ποσοστό». Τα παραπάνω τόνισε σε δήλωση του ο Κώστας Πελετίδης, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και δήμαρχος της Πάτρας μέχρι χθες. 

«Καλούμε όλο τον πατραϊκό λαό, ανεξαρτήτως τι ψήφισε τον πρώτο γύρο, να πάμε την επόμενη Κυριακή ενωμένοι στο γνωστό δρόμο, που έμπρακτα έχουμε αποδείξει ότι ακολουθούμε. Για να έχουμε μια Δημοτική Αρχή που δεν θα διαχωρίζει το λαό, θα τον ενώνει στον κοινό αγώνα, για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που έχουμε μπροστά μας. Κανένας να μην λείψει από τον ωραίο και έντιμο αγώνα μέχρι την νίκη της Κυριακής. Γιατί αυτή η νίκη θα είναι δική σας».

Το ποσοστό του Κώστας Πελετίδη, στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών ξεπερνά το 40%, με τον επόμενο υποψήφιο να καταγράφει ποσοστό 16,32% (καταμετρημένα τα 81 από τα 332 εκλογικά τμήματα). 

Για να δείτε την εξέλιξη των αποτελεσμάτων των εκλογών στην Πάτρα, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα πατήστε εδώ. 

(Επισκέψεις: 4.898 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend