Κοινωνία

«Ο Άλλος Άνθρωπος»: Σε κάθε ρατσιστή Μπογδάνο απαντάμε με αλληλεγγύη

Η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», που είναι πάντα στο πλευρό των αδυνάμων, απάντησε στον βουλευτή της ΝΔ, όπως του αρμόζει.

Μπορεί για την ώρα να μην κουνιέται φύλλο από πλευράς κυβέρνησης για αποπομπή Μπογδάνου, σύσσωμη όμως η κοινωνία, φροντίζει να κάνει κατανοητό και στον τελευταίο ψηφοφόρο του βουλευτή, για το ποιόν και τις ρατσιστικές καταβολές του.

Ο «Άλλος Άνθρωπος», μια σημαντική πρωτοβουλία που ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος στην Αθήνα το 2011 και καθημερινά στηρίζει χιλιάδες συνανθρώπους μας, μαγειρεύοντας φαγητό σε δημόσιους χώρους και βοηθώντας με όποιο τρόπο μπορεί, ξεκαθαρίζει ότι «σε κάθε Μπογδάνο που σκορπάει μίσος για τα παιδιά απαντάμε με σχολικά είδη σε σχολεία που φοιτούν παιδιά από όλες τις εθνικότητες… γιατί το χαμόγελο στα μάτια των παιδιών είναι η απόλυτη αγάπη!!!». 

Αναλυτικά το μήνυμά του:
«Σε κάθε ρατσιστή Μπογδάνο απαντάμε με αλληλεγγύη από την Αλεξανδρούπολη έως την Κρήτη, σε κάθε Μπογδάνο που σκορπάει μίσος για τα παιδιά απαντάμε με σχολικά είδη σε σχολεία που φοιτούν παιδιά από όλες τις εθνικότητες. Παρασκευή 23 Στο 64ο δημοτικό Αθηνών το απόγευμα στις 6 μοιράζουμε σχολικά είδη σε παιδιά από όλο τον κόσμο, γιατί το χαμόγελο στα μάτια των παιδιών είναι η απόλυτη αγάπη!!!».

Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν και να συμμετάσχουν στις δράσεις, μπορούν να καλέσουν στο 6940882355

 

(Επισκέψεις: 1.477 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend