Μία τουλάχιστον περίεργη ημερίδα, που γεννάει πολλά ερωτηματικά, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στις 23 Μάη.
Η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου και το Τάγμα Εκκαθαρίσεως Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ) προσκαλούν σε ημερίδα με θέμα: Διαχείριση ενδεχόμενης βομβιστικής επίθεσης στο χώρο του Νοσοκομείου. Διαχείριση τραυματιών ως αποτέλεσμα τρομοκρατικής – βομβιστικής επίθεσης.
Σε σχόλιό της η ΚΟ Ευαγγελισμού του ΚΚΕ, επισημαίνει: «Ενδεχόμενη βομβιστική επίθεση; Τι ξέρουν κυβέρνηση και υπουργείο Υγείας; Σίγουρα πως ΝΑΤΟ και ΕΕ μας έχουν μπλέξει σε επικίνδυνα σχέδια με κίνδυνο αντιποίνων. Απεμπλοκή τώρα από ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς. Στις 9 Ιούνη ΚΚΕ πολύ πιο ισχυρό!». Από 902.gr