Κοινωνία

Νέα ποινική δίωξη σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό ανήλικου

Όπως κατήγγειλε ο 24χρονος σήμερα άνδρας, πριν 7 χρόνια, βιάστηκε από τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού, Δημήτρη Λιγνάδη.

Νέα ποινική δίωξη για το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα του «βιασμού ανηλίκου» ασκήθηκε σε βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η νέα δίωξη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο και αφορά σε τέταρτη καταγγελία που έγινε σε βάρος του γνωστού σκηνοθέτη ενώπιον της 19ης ανακρίτριας που διενεργεί την κύρια ανάκριση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε 24χρονος σήμερα άνδρας, πριν από 7 χρόνια, όταν βρισκόταν σε ηλικία 17 ετών βιάστηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο 24χρονος φέρεται να υποστήριξε πως ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου τον προσέγγισε στο δρόμο και πως υπέστη σεξουαλική κακοποίηση στο σπίτι του ηθοποιού όταν ο τελευταίος τον κάλεσε κάποια στιγμή και εκείνος πήγε χωρίς να έχει υποψιαστεί το τι θα συνέβαινε. 

(Επισκέψεις: 293 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend