Πολιτική

Nέα εποχή για το ΠΑΣΟΚ!

Το ΠΑΣΟΚ άλλαξε σελίδα. Σύμφωνα με «αποκλειστικές» πληροφορίες, μετά την εκλογή της Φώφης Γεννηματά όλοι οι ΠΑΣΟΚοι είναι ενωμένοι. Μπροστάρηδες, μαζί με την Φώφη, θα είναι ο Ανδρέας ο Λοβέρδος και ο Οδυσσέας ο Κωνσταντινόπουλος. Λίγο πιο πίσω, αλλά με το βλέμμα του να είναι η ασφάλεια του Κινήματος, ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος.

Για το ΠΑΣΟΚ ξεκινά μια νέα εποχή. Το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να ανθίσει πάλι. Όλοι οι ΠΑΣΟΚοι ελπίζουν για το καλύτερο. Θέλουν πίσω το κόμμα που χάσανε. Θέλουν πίσω την Ελλάδα που χτίσανε. Θέλουν να ξαναχτίσουν τη χώρα από την αρχή. Επιμένουν. Έχουν τη διάθεση να συνεχίσουν.Ο λαός είναι μαζί με το ΠΑΣΟΚ. Ο λαός περιμένει πολλά από το ΠΑΣΟΚ. Περιμένει πολλά από τις προσωπικότητες που έγιναν υπουργοί και θα παραμείνουν πάντα υπουργοί στις ψυχές μας.

Ας σοβαρευτούμε. Όταν ακούει κάποιος για «νέα εποχή για το ΠΑΣΟΚ» το πιθανότερο είναι να ξεσπά σε γέλια. Εάν δεν έχει αυτή την αντίδραση ή πολύ ΠΑΣΟΚ είναι ή πολύ ΠΑΣΟΚ.

Παρακάτω, στο βίντεο, απολαύστε τη συνηθισμένη αντίδραση που  έχουν μικροί και μεγάλοι- εντός κι εκτός Ελλάδας-όταν ακούν για τη «νέα εποχή για το ΠΑΣΟΚ»

Y.Γ 1: Το χαρτί στο βίντεο είναι το ΠΑΣΟΚ…

Υ.Γ 2: Αυτός ο Λοβέρδος πόσο ΠΑΣΟΚ είναι που ούτε οι ΠΑΣΟΚοι δεν τον θέλουν;…

Υ.Γ 3: Σήμερα έχει γενέθλια ο Γιώργος Παπανδρέου, διάσημος με την κωδική ονομασία ΓΑΠ. Σήμερα, όπως είναι γνωστό, πια, γιορτάζει ο άγιος Μνημόνιος. Να σημειώσουμε πως αυτό δεν είναι αστείο. Ίσχυε και πριν το Καστελόριζο του ΓΑΠ. Ξέρετε για ποιον λέμε; Τον ΓΑΠ του «Κινήματος Δημοκρατός Σοσιαλιστών», τον ΓΑΠ της εξωκοινοβουλευτικής Κεντροαριστεράς. 

 

 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend