Διεθνή

Νέα εν ψυχρώ δολοφονία από τον Ισραηλινό στρατό

Τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ! Με τρεις σφαίρες από κοντινή απόσταση! Η κτηνωδία του Ισραηλινού στρατού συνεχίζεται. Ο 21χρονος Παλαιστίνιος Εζ Ελ-Ντιν αλ Ταμίμι είναι το νέο θύμα στον ατελείωτο κατάλογο της φρίκης. Κάθε μέρα, κάθε ώρα Ισραηλινοί στρατιώτες βάζουν στα στόχαστρα άοπλους Παλαιστινίους. Πατούν κυνικά την σκανδάλη. Κορμιά σωριάζονται άψυχα στο χώμα. Παιδιά, γυναίκες, νεαροί άντρες… Δεν γίνονται «διακρίσεις».

Με το θάνατο Εζ Ελ-Ντιν αλ Ταμίμι, αυξήθηκε στους 126 ανθρώπους, ο αριθμός των Παλαιστινίων που έχουν δολοφονηθεί από Ισραηλινούς στρατιώτες μετά την έναρξη των κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας στη Γάζα την 30η Μαρτίου.  Στον αντίποδα δεν υπάρχει ούτε καν σοβαρός τραυματισμός Ισραηλινού στρατιώτη!

Το νέο ανακοινωθέν του Ισραηλινού στρατού το ίδιο προκλητικό με τα προηγούμενα.  Ανακοίνωσε ότι σκότωσε έναν Παλαιστίνιο ο οποίος “έριξε μια μεγάλη πέτρα” (!!!) σε στρατιώτες στη διάρκεια μιας επιχείρησης συλλήψεων που πραγματοποιούσαν αυτοί στο Νάμπι Σάλεχ, στο βορειοδυτικό τμήμα της Ραμάλα, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Καταγράφουν στην επίσημη ανακοίνωση τους: «Περίπου δέκα Παλαιστίνιοι πετούσαν πέτρες εναντίον των Ισραηλινών στρατιωτών, όταν μία από αυτές πέτυχε έναν στρατιώτη στο κεφάλι. Ο στρατιώτης που χτυπήθηκε από την πέτρα απάντησε πυροβολώντας τον Παλαιστίνιο. Του παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια επιτόπου και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Κανένας από τους στρατιώτες μας δεν τραυματίστηκε. Το περιστατικό θα ερευνηθεί»!!! 

Τον πυροβόλησαν, του παρείχαν …ιατρική βοήθεια και τελικά διαπίστωσαν το θάνατο του. Το παλαιστινιακό υπουργείο Πληροφόρησης, από την πλευρά του, ανακοίνωσε: “Η εκτέλεση εν ψυχρώ του Ταμίμι με τρεις σφαίρες από κοντά, αποδεικνύει πόσο πολύ ο λαός μας χρειάζεται διεθνή προστασία κατά της ισραηλινής πολεμικής μηχανής”.

 

(Επισκέψεις: 23 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend