Μεγάλη φωτιά που συνοδεύεται από εκρήξεις βρίσκεται σε εξέλιξη σε καταυλισμό όπου διαμένουν εργάτες γης στη Μανωλάδα Ηλείας. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Ηλεία Live η φωτιά είναι μεγάλη ενώ γίνονται και εκρήξεις από ε φιάλες υγραερίου. Οι φωτιά ξέσπασε στα άθλια παραπήγματα που ζουν οι μετανάστες που εργάζονται στα φραουλοχώραφα.
Στο σημείο επιχειρούν για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά πυροσβεστικές δυνάμεις. Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής αναφέρουν ότι η φωτιά έχει προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές, με μαρτυρίες να κάνουν λόγο για ολοκληρωτική καταστροφή των καταλυμάτων όπου διαμένουν οι εργάτες γης.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία της πυρκαγιάς που επιχειρείται να κατασβεστεί από επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής καιδεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή εγκλωβισμένους.