Κοινωνία

Λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου και από αστυνομικούς

Ένα φρικτό βίντεο – ντοκουμέντο φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Εφημερίδα των Συντακτών», από τις τελευταίες στιγμές του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου που δολοφονήθηκε στην Ομόνοια. 

Ο νεαρός έχει καταρρεύσει μετά το άγριο ξύλο του κοσμηματοπώλη και του συνεργού του. Όμως το μαρτύριο του, λίγες ώρες πριν ξεψυχήσει δεν τελείωσε εκεί… Ο Ζακ στη συνέχεια έπεσε στα χέρια των αστυνομικών. Αυτών που υποτίθεται έχουν αναλάβει να προστατεύουν την κοινωνία να αποτρέπουν τη …βία.

Μόνο που αποδείχθηκαν επίσης βίαιοι. Συμπεριφέρθηκαν με τον πλέον απάνθρωπο τρόπο, όπως αποκαλύπτει το βίντεο. Κλοτσούσαν και έσερναν σαν σακί έναν αναίσθητο, αιμόφυρτο άνθρωπο.

Ο Ζακ Κωστόπουλος λιντσαρίστηκε δύο φόρες. Τη δεύτερη μάλιστα από τους …«ανθρώπους του νόμους». Τους αστυνομικούς  που πήγαν να τον συλλάβουν.

Η διάρκεια του βίντεο, είναι ένα λεπτό και τριάντα δευτερόλεπτα και έχει καταγραφεί από περαστικό στην περιοχή. Ένα λεπτό και 30 δευτερόλεπτα φρίκης και βίας…

Στις εικόνες, σύμφωνα με την εφημερίδα εμφανίζονται περίπου 8 αστυνομικοί. Ο ένας από αυτούς κρατάει με “γυμνά” χέρια ένα μικρό μαχαίρι, το οποίο πιθανότατα είναι το μαχαίρι το οποίο λέγεται ότι κρατούσε νωρίτερα ο Ζακ Κωστόπουλος.

“Βάλ’ του χειροπέδες” ακούγεται ο ένας από τους αστυνομικούς και στη συνέχεια “το χέρι, τράβα του το χέρι”.

Ο Ζακ Κωστόπουλος είναι αιμόφυρτος. Αδύναμος για οποιαδήποτε αντίδραση. Πλήρως παραδομένος. Λεπτά αργότερα θα ξεψυχήσει… Αλλά οι αστυνομικοί  του συμπεριφέρονται σαν… σακί.

Ο ένας από τους αστυνομικούς, μάλιστα ακούγεται να μάλιστα να λέει: “Έλα γ@μ… τον αντιθεό σου”…

Δευτερόλεπτα αργότερα, χωρίς κανένα λόγο ένας από τους αστυνομικούς πλησιάζει και τον πατάει στον λαιμό.  Ακολουθεί ένα δεύτερος, ο οποίος πλησιάζει και κλοτσάει τον Ζακ Κωστόπουλο.

Στο τέλος οι αστυνομικοί σέρνουν τον 33χρονο πάνω στο πεζοδρόμιο. Κηλίδες με αίμα μένουν πίσω από το κεφάλι του Ζακ… 

Το έγκλημα και με αστυνομική υπογραφή έχει ολοκληρωθεί… 

 

Πληροφορίες – φωτογραφίες «Εφημερίδα των Συντακτών»

(Επισκέψεις: 1.212 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend