Just in

Όλα τα νέα
Imerodromos logo
 

Λαμία: Σοβάδες έπεσαν στα κεφάλια μαθητών σε σχολική αίθουσα – 4 παιδιά στο νοσοκομείο

Δεύτερο περιστατικό σε μία ημέρα … με  ταβάνια να πέφτουν κυριολεκτικά στα κεφάλια των μαθητών. Μετά την ψευδοροφή στο 8ο..

Πρόσθεσε τον Ημεροδρόμο στην Google

Δεύτερο περιστατικό σε μία ημέρα … με  ταβάνια να πέφτουν κυριολεκτικά στα κεφάλια των μαθητών. Μετά την ψευδοροφή στο 8ο Γυμνάσιο Κερατσινίου, ακολούθησε η πτώση ολόκληρου κομματιού σοβά από ταβάνι πάνω στους μαθητές, πάλι εν ώρα μαθήματος, αυτή τη φορά στη Λαμία και συγκεκριμένα στο 3ο Λύκειο.

Σημειώνεται, ότι τα σχολεία καταρρέουν πάνω στα παιδιά την ώρα που η κυβέρνηση υπογράφει αγοραπωλησίες εκαταμμύριων από την αμερικανική οπλοβιομηχανία.

Σύμφωνα με το LamiaReport, μεγάλο τμήμα σοβά ξεκόλλησε από το ταβάνι και κατέληξε στα θρανία όπου βρίσκονταν οι μαθητές. Το περιστατικό προκάλεσε έντονη αναστάτωση στο σχολείο, με τους μαθητές να εμφανίζονται σοκαρισμένοι από όσα συνέβησαν.

Αρχικά ειπώθηκε ότι δε χτύπησε κανένας, στη συνέχεια εκλήθησαν ασθενοφόρα και τελικά σύμφωνα με τις πληροφορίες του ίδιου ιστοτόπου, προληπτικά στο Νοσοκομείο Λαμίας διακομίστηκαν τέσσερις μαθητές. Ακολούθησε ένας ακόμη μαθητής που μεταφέρθηκε στα Επείγοντα από το γονιό του.

Ο διευθυντής του σχολείου, Σταύρος Χαραλάμπους, δήλωσε στο LamiaReport ότι «από τύχη δεν είχαμε σοβαρό τραυματισμό, καθώς οι σοβάδες έπεσαν στο κεφάλι των μαθητών που εκείνη την ώρα έκαναν μάθημα».

Σχετικά θέματα

Post
Filter