Κοινωνία

«Κυρία βγείτε έξω», είπε το ανθρωπάκι

«Εκείνη τη στιγμή βγήκε έξω μία κυρία αιμόφυρτη, τρέχοντας σε μένα. Ανοίγει την πόρτα, μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο. “Με σκότωσε, με σκότωσε, με σκότωσε”, είπε. Πήγα δεξιά στο συνοδηγό και ανοίγω την πόρτα και λέω ‘’κυρία βγείτε έξω’’. (…)Τότε ακούσαμε δύο κρότους, ήχους, όπλο, κάτι ήταν…» (βίντεο εδώ).

Είναι οι δηλώσεις του ταξιτζή για το έγκλημα στο Ελληνικό, οι δηλώσεις που δικαίως έχουν προκαλέσει οργή και για το περιεχόμενο τους και για τον τρόπο που έγιναν. Η κυρία (η «Βουλγάρα» σύμφωνα με περισσότερα ΜΜΕ τα οποία για τον άνδρα που τη δολοφόνησε τόνιζαν πως ήταν στρατιωτικός) βγήκε έξω.

Μπροστά στις κάμερες ο οδηγός του ταξί , λες κι είχε πράξει κάτι τελείως φυσιολογικό, περιέγραψε πώς δεν άφησε τη γυναίκα να μείνει στο όχημα του. Έδωσε και λεπτομέρειες: Η γυναίκα έβγαζε αίμα από το στόμα. 

Όλα «φυσιολογικά». Όλα «κανονικά» για το ανθρωπάκι… Πού να «μπλέκει»…  

Το ΣΑΤΑ καταδικάζει και ζητά την αφαίρεση της άδειας 

Να σημειωθεί ότι το ΣΑΤΑ, σε ανακοίνωση του, αναφέρει: 

«Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του. Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του ταξιτζή και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη.  Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας».

Νέες δηλώσεις: Ερμηνεύθηκαν λάθος αυτά που είπα 

O ταξιτζής έκανε σήμερα (22/3/2019) νέες δηλώσεις, στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, λέγοντας πως αυτά που είπε ήταν πάνω στο άγχος του και ερμηνεύθηκαν λάθος:  

(Επισκέψεις: 2.549 φορές, όπου 1 ημερήσιες)

Σχετικά Άρθρα

Ημεροδρόμος

Ημεροδρόμος

Send this to a friend